Τον παράτησε στα κρύα του λουτρού - Χώρισε πολυσυζητημένο ζευγάρι μετά από 2 χρόνια σχέσης

Πολλοί πίστευαν πως θα κάνουν το επόμενο βήμα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τον παράτησε στα κρύα του λουτρού - Χώρισε πολυσυζητημένο ζευγάρι μετά από 2 χρόνια σχέσης

Ακόμη έναν χωρισμό μετράει η showbiz μετά από αυτόν της Shakira και του Pike λόγω απιστίας και μάλιστα συνεχόμενης. Η είδηση "έσκασε" πριν από μερικές ημέρες και σύμφωνα με τα όσα γράφονται μπορεί να μην ήταν κοινή απόφαση, ωστόσο η σχέση έλαβε τέλος.

Μπορεί να ήταν 2 χρόνια μαζί και φήμες να τους ήθελαν να είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα, όπως φαίνεται όμως μέσα σε μια σχέση και όταν οι πόρτες είναι κλειστές τα πράγματα δεν είναι ρόδινα.

Αυτό είναι το ζευγάρι που χώρισε

Ο λόγος για την Kendall Jenner και τον Devin Armani Booker που είναι πολύ επιτυχημένος μπασκετμπολίστας. Η απόφαση λοιπόν του χωρισμού πάρθηκε από το γνωστό μοντέλο.

«Η Jenner είπε στον Booker ότι ήθελε λίγο χρόνο και να μείνει μόνη. Έχουν έρθει σε επαφή από τότε που χώρισαν καθώς νοιάζονται ο ένας για τον άλλον», ανέφερε πηγή από την πλευρά του μοντέλου.

Kendal Jenner David Brook χώρισαν

H καριέρα της Jenner στο χώρο της μόδας

Ξεκίνησε τη καριέρα της στο μόντελινγκ, σε ηλικία 14 ετών, όταν στις 12 Ιουλίου 2009 υπέγραψε συμβόλαιο, με το πρακτορείο μοντέλων Wilheimina Models. Η πρώτη της επαγγελματική φωτογράφηση ως μοντέλο, ήταν τον Δεκέμβριο του 2009 και τον Ιανουάριο του 2010 για μία καμπάνια της εταιρίας Forever 21, με όνομα Rocker Babes.

Τον Απρίλιο του 2010, φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Teen Vogue και τον Σεπτέμβριο του 2011, περπάτησε στην πασαρέλα του Sherri Hill κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας. Μέχρι το το τέλος του 2012, η Τζένερ είχε εμφανιστεί σε εξώφυλλα πολλών περιοδικών όπως τα Teen Prom, GenLux, Lovecat, Flavour Magazine και άλλα.

Επίσης, πραγματοποίησε εκστρατείες για το White Sands Australia, Agua Bendita και Leah Madden. Τις χρονιές 2013 και 2014, συνεργάστηκε μαζί με τον φωτογράφο Ράσελ Τζέιμς, για την κάλυψη των εξώφυλλων των περιοδικών Miss Vogue Αυστραλίας και Harper's Bazaar Αραβίας.

Τα editorials που έκανε μέχρι τότε της έφεραν ευκαιρία για στροφή προς την υψηλή μόδα κι έτσι η Τζένερ υπέγραψε συμβόλαιο με το πρακτορείο The Society Management στις 21 Νοεμβρίου 2013.

2014-σήμερα

Το 2014, συμμετείχε σε δύο εκδηλώσεις της εταιρείας Chanel. Τον Νοέμβριο του 2014, έγινε επίσημη εκπρόσωπος και πρεσβευτής της εταιρείας καλλυντικών Estée Lauder. Την ίδια χρονιά, έλαβε μέρος σε διαφημιστικές εκστρατείες για τις εταιρείες Balmain και H&M και εμφανίστηκε στα εξώφυλλα των περιοδικών Marie Claire (Ινδονησία), Harper Bazaar, LOVE, GQ και Vogue (Αμερική, Γαλλία, Ιαπωνία, Κίνα).

Έναν χρόνο αργότερα, το 2015, η Τζένερ εμφανίστηκε σε εκστρατείες των εταιρειών Marc Jacobs, Karl Lagerfeld, Balmain, Fendi και Estée Lauder και επιπλέον, περπάτησε στο σόου μόδας της Victoria’s Secret. Τον Μάρτιο του 2015 υπέγραψε συμβάσεις με την Calvin Klein Jeans, ενώ τον Μάιο της ίδιας χρονιάς υπέγραψε με την Penshoppe.

Το 2016, μαζί με την Κάρα Ντελεβίν, εμφανίστηκαν μαζί στην εβδομάδα μόδας της Madame Tussauds. Κατά την διάρκεια του 2016, περπάτησε σε πασαρέλες μόδας για της εταιρείες Chanel, Bottega, Diane, Vera Wang, Von Fürstenberg, Fendi, Marc Jacobs, Veneta, Versace, Dior, Mango, Calvin Clein, Balmain, Miu Miu και Elie Saab.

Επίσης, την ίδια χρονιά εμφανίστηκε στα εξώφυλλα των περιοδικών Vogue (Τουρκία, Βραζιλία, ΗΠΑ, Γερμανία, Ιαπωνία), W, LOVE, Vanity Fair, Self Service, V και Harper's Bazaar. Τον Απρίλιο του 2016, οι συντάκτες του περιοδικού Vogue της αφιέρωσαν μια ειδική συντακτική έκδοση.

Το 2018, η Τζένερ χαρακτηρίστηκε ως το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο της χρονιάς από το περιοδικό Forbes. Την ίδια χρονιά φωτογραφήθηκε στα εξώφυλλα των Vogue (ΗΠΑ, Κορέα), Elle (ΗΠΑ).