«Στο διπλανό δωμάτιο είναι γονείς που...» - «Λύγισε» στον αέρα του Πρωινού η Φαίη Σκορδά

Δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Στο διπλανό δωμάτιο είναι γονείς που...» - «Λύγισε» στον αέρα του Πρωινού η Φαίη Σκορδά

Συνεχίζουν να σοκάρουν οι εξελίξεις για την υπόθεση της Πάτρας, καθώς τα νέα στοιχεία δίνουν ως δολοφονίες και τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. Η Φαίη Σκορδά δεν έχει κρύψει ότι βαθιά ευαισθητοποιημένη όσον αφορά τα παιδιά, καθώς είναι πρέσβειρα στο Make a Wish (δείτε τι φόρεσε στην χθεσινή εκδήλωση).

Βλέποντας λοιπόν όλη την εξέλιξη της υπόθεσης ήταν αρκετά σοκαρισμένη, προσπαθώντας να καταλάβει πως θα μπορούσε μια μάνα να δράσει έτσι.

Σάστισε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού

«Έχει πάθει σοκ η Φαίη. Που να περιμέναμε ότι σε πρωινό θα κάναμε τέτοιες ερωτήσεις», είπε ο Γιώργος Λιάγκας αναφορικά με ένα ρεπορτάζ για την νοσηλεία των κοριτσιών.

«Χθες ήταν η βραδιά του ευχαριστώ του Make a Wish, όπου εκεί ήταν γονείς που είναι μέσα σε αυτά τα νοσοκομεία και παλεύουν για τα παιδιά τους. Και ακούς τώρα μέσα σε αυτό το νοσοκομείο, σε ένα δωμάτιο, που μπορεί να είναι ένα παιδάκι το οποίο, καταλαβαίνετε τι εννοώ;

Δηλαδή, στο διπλανό δωμάτιο είναι γονείς που δίνουν μάχη να κρατηθούν οι ίδιοι, να κρατηθούν τα παιδιά. Και ακούς ότι μέσα σε αυτό το δωμάτιο που δίπλα υπήρχε ένα άλλο παιδάκι, υπήρχε μια μαμά που μπορεί να έκανε αυτό», σχολίασε η παρουσιάστρια.

Ξεσπά η ογκολόγος της Μαλένας κατά της Ρούλας

Τα νέα ιατροδικαστικά πορίσματα, που βγήκαν στο φως σχετικά με τη υπόθεση της Πάτρας αποδεικνύουν πλέον πως Μαλένα και Ίριδα έχασαν τη ζωή τους από ασφυξία. Η νέα αυτή εξέλιξη εκτός από σοκαριστική αλλάζει το σενάριο μια για πάντα.

Αρχικά προκύπτουν νέες ευθύνες σχετικά με τις λανθασμένες ιατροδικαστικές διαγνώσεις ενώ παράλληλα θα πρέπει οι αρχές να αναζητήσουν τον δράστη. Την Πέμπτη 23/6 μέσα από το Live News ακούσαμε τις δηλώσεις της ογκολόγου της Μαλένας, η οποία είχε προειδοποιήσει, όπως είπε, πως δεν έβλεπε ηπατική ανεπάρκεια εξ αρχής.

Οι δηλώσεις της ογκολόγου της Μαλένας

«Να σας πω την αλήθεια δεν το θεωρώ δικαίωση. Εγώ αυτή τη στιγμή νιώθω σοκαρισμένη και όχι δικαιωμένη. Τι δικαίωση να έχω αν σκοτώνει μία μάνα ένα παιδί 3,5 ετών; Αν όντως το σκότωσε αυτή, μιλάμε για άνθρωπο με διαβολική σκέψη».