Γιάννης Κοντούλης: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη

Έφυγε ηττημένος από τον καρκίνο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιάννης Κοντούλης: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη

Έχασε δυστυχώς την μάχη του με τον καρκίνο ο ναύαρχος, Γιάννης Κοντούλης, ο σύζυγος δηλαδή της Δέσποινας Μοιραράκη, με την δυσάρεστη είδηση να γίνεται γνωστή νωρίς το πρωί της Παρασκευής 24/6.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 2011 και όπως ήταν φυσικό η παρουσιάστρια του Cash or Trash είναι συντετριμμένη, με τους γιατρούς να κάνουν 20 λεπτά να την βγάλουν από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

Πότε και που θα γίνει η κηδεία του συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη

Σύμφωνα με την εκπομπή Love It, την Τετάρτη 29/6, η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στην Μητρόπολη Αθηνών, ενώ στη συνέχεια φίλοι και συγγενείς θα βρεθούν στο Κοιμητήριο Γλυφάδας για το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Κοντούλη.

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του γιου της Μοιραράκη για τον πατέρα του

Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι συντετριμμένη από τον θάνατο του συζύγου της, μετά από επικοινωνία που είχε μαζί της το πρωί της Παρασκευής. «Ο Γιάννης δεν ήθελε να το ξέρει κανείς, δεν ήθελε κανείς να τον λυπάται...» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων...

Λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της είδησης, ο μεγαλύτερος γιος της Δέσποινας Μοιραράκη, ο Τάσος, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να αποχαιρετήσει τον πατριό του.

«Αγαπημένε μου captain και στήριγμα της μητέρας μου… Περάσαμε τόσο όμορφα μαζί… έπρεπε να φτάσω 35 χρονών για να καταλάβω ότι όλα τα όμορφα κρατάνε λίγο…. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας και στην οικογένειά μας… Καλό παράδεισο και να μας περιμένεις το μόνο σίγουρο σ’ αυτή τη ζωή είναι ότι θα τα ξαναπούμε…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Τάσος Μοιραράκης.

 Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του γιου της Μοιραράκη για τον Κοντούλη