Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Με τη σύγκριση έχω καεί» - Η σπόντα της Ιωάννας Μαλέσκου προς την Μαρία Μπακοδήμου

Ποιο θα είναι το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας;

«Με τη σύγκριση έχω καεί» - Η σπόντα της Ιωάννας Μαλέσκου προς την Μαρία Μπακοδήμου
News 24.06.2022 13:47
Από Youweekly Team

Σούσουρο έχει προκαλέσει το όνομα της Ιωάννας Μαλέσκου, καθώς η Κρητικιά παρουσιάστρια αναμένεται να αποχωρήσει από τον ΣΚΑΙ, το κανάλι που την έφερε στην Αθήνα και να προχωρήσει σε νέα επαγγελματικά σχέδια. Και ενώ οι φήμες φουντώνουν εκείνη αποφεύγει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το οτιδήποτε.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ιωάννας Μαλέσκου είναι η συνεχής σύγκριση που δεχόταν, καθώς το κοινό συχνά την ταύτιζε με μια εκδοχή της Ελένης Μενεγάκη, από τα πρώτα της χρόνια στον χώρο. Ενώ πλέον έχει ξεκινήσει μια μεγάλη σύγκρισή με τη διάδοχό της, την Μαρία Μπακοδήμου.

Η σπόντα της Μαλέσκου προς την Μπακοδήμου

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που συγκρίνουν τις δύο παρουσιάστριες, υποστηρίζοντας μάλιστα πως η δεύτερη θα σώσει την μεσημεριανή ζώνη του σταθμού. Σε όλα αυτά προσπάθησε να απαντήσει η Μαλέσκου, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Δεν μου αρέσει να συζητάω για άλλα πρόσωπα, γενικά με την σύγκριση έχω καεί και χωρίς καν να το επιδιώξω. Μου αρέσει αυτό που είμαι και αυτό που σχηματίζομαι», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Μπακοδήμου

Πολύς λόγος έχει γίνει τους τελευταίους μήνες με τη Μαρία Μπακοδήμου, και το τηλεοπτικό της μέλλον. Η παρουσιάστρια αποφάσισε να φύγει από το J2US και όπως όλα δείχνουν, έχει δώσει τα χέρια ήδη με άλλο κανάλι.

Τα είπανε, τα συμφωνήσανε και η παρουσιάστρια μετακομίζει... διαβάστε τη συνέχεια στο tv-24.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καρτελιά, Παπίλα, Μαλέσκου και... - Ποιά πρόσωπα θέλει το STAR για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν

«Εγώ λοιπόν θα πω στον Τάσο πως...» - Η αφοπλιστική απάντηση τις Μαλέσκου στις κατηγορίες του Ξιαρχό

Share