Η Amber Heard ετοιμάζει την αυτοβιογραφία της - Μαζεύει χρήματα για να ξεπληρώσει τον Johnny Depp

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Amber Heard ετοιμάζει την αυτοβιογραφία της - Μαζεύει χρήματα για να ξεπληρώσει τον Johnny Depp

Παρά τη μεγάλη της ήττα μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων ανθρώπων, που παρακολουθούσαν την πολύκροτη δίκη με τον Johnny Depp, η Amber Heard δεν τα βάζει κάτω και προσπαθεί να βρει τρόπο για το πως θα τον αποπληρώσει. Η πολυμήχανη λοιπόν, ηθοποιός σκέφτηκε να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο με την αυτοβιογραφία της.

Ετοιμάζει βιβλίο με την αυτοβιογραφία της η Amber Heard

Αν και προσπάθησε να μεταπείσει το κοινό σε πρόσφατη συνέντευξή της για την αθωότητά της, δεν φαίνεται να τα κατάφερε. Έτσι, προσπαθεί εκ νέου, κυκλοφορώντας ένα βιβλίο αυτή τη φορά. Όπως αναφέρει πηγή η Heard θεωρεί τελειωμένη την καριέρα της στο Χόλιγουντ. Για τον λόγο αυτό, προσπαθεί μέσω της αυτοβιογραφίας της να κάνει την εκδοχή της να ακουστεί και το κοινό να της δώσει μια ευκαιρία.

«Η Amber θεωρεί τελειωμένη την καριέρα της στο Χόλιγουντ. Έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις και είναι πολύ ενθουσιασμένη γι' αυτό. Σε αυτό το σημείο δεν έχει τίποτα να χάσει και θέλει να τα πει όλα», αναφέρει η πηγή. Μέχρι στιγμής, περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές.

Σαουδάραβας κάνει πρόταση γάμου στην Amber Heard

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά το τέλος της δίκης του Johnny Depp και της πρώην συζύγου του Amber Heard, ένας Σαουδάραβας έκανε πρόταση γάμου στην ηθοποιό και μάλιστα οι δηλώσεις του ήταν αρκετά εκκεντρικές, καθώς ονομάτισε τον ηθοποιό ως «γέρο».

Όπως αναφέρει ο elefterostypos.gr, ο Σαουδάραβας, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει ευρύτερα γνωστό, φέρεται να έστειλε φωνητικό μήνυμα στην Amber Heard στο Instagram. Το μήνυμα αργότερα διέρρευσε και έλεγε τα εξής:

«Amber, αφού όλες οι πόρτες κλείνουν κατά πάνω σου, δεν έχεις κανέναν εκτός από εμένα να σε φροντίζει. Έχω παρατηρήσει ότι κάποιοι σε μισούν και σε εκφοβίζουν, γι’ αυτό αποφάσισα να σε παντρευτώ. Ο Αλλάχ να μας ευλογεί και τους δύο. Είσαι ευλογία, αλλά οι άνθρωποι δεν το εκτιμούν αυτό. Είμαι καλύτερος από αυτόν τον γέρο», δήλωνε ο μνηστήρας της Χερντ στην αραβική γλώσσα.

Στην δίκη, οι επτά ένορκοι έκριναν ότι ο τίτλος και τα αποσπάσματα ενός άρθρου γνώμης της Amber Heard, που δημοσιεύτηκε το 2018, περιείχαν συκοφαντικά σχόλια για τη σχέση της με τον Τζόνι Ντεπ. Ως εκ τούτου, το δικαστήριο επιδίκασε στον Τζόνι Ντεπ αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Heard κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Depp, για σχόλια του δικηγόρου του στην Daily Mail και υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων.