«Τι εννοείς παιδί μου; » - Η Ιφιγένεια Τζόλα άφησε ''κάγκελο'' την Ελένη Μενεγάκη

Τι της είπε;

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Τι εννοείς παιδί μου; » - Η Ιφιγένεια Τζόλα άφησε ''κάγκελο'' την Ελένη Μενεγάκη

Την Παρασκευή 24/6 βρέθηκαν καλεσμένοι της Ελένης Μενεγάκη οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», Ιφιγένεια Τζόλα και Διονύσης Παπανδρέου. Οι δύο νεαροί ηθοποιοί μίλησαν για τα πρώτα τους βήματα στην υποκριτική αλλά και την επιτυχία και την αγάπη που λαμβάνουν από τον κόσμο λόγω της σειράς -φήμες τους θέλουν να είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή.

Οι δηλώσεις της Ιφιγένειας Τζόλα και του Αλέξανδρου Παπαπνδρέου

Η Ιφιγένεια Τζόλα, η οποία έχει κάνει το ντεμπούτο της από πολύ μικρή ηλικία, όπως λέει εκείνη ήταν που ζήτησε από τους γονείς της να μπει στον χώρο, καθώς θυμάται τον εαυτό της ως παιδί να παρακολουθεί πολύ τηλεόραση.

Όταν η Ελένη τη ρώτησε τι άλλο έχει κάνει παράλληλα με τη Γη της Ελιάς, η Ιφιγένεια αναφέρθηκε στη συμμετοχή της σε μια Πολωνική ταινία. «Τελείωσα μια Πολωνική ταινία, θα πάει και σε φεστιβάλ», είπε αφήνοντας άφωνη την Ελένη.

«Τι εννοείς παιδί μου; Ήρθαν σε είδαν και είπαν ότι θέλουν αυτό το υπέροχο κορίτσι;», τη ρώτησε γεμάτη απορίες με την ηθοποιό να εξηγεί για αυτή τη συνεργασία.

Τελικά είναι ζευγάρι η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου;

Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (13/6), ο Διονύσης Παπανδρέου, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρόλο του στη Γη της Ελιάς καθώς και στις φήμες που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Ιφιγένεια Τζόλα και στην πραγματική ζωή.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν απίστευτη χημεία και έτσι πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως κατά πάσα πιθανότητα είναι μαζί πραγματικά.

Ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στις συγκεκριμένες φήμες και η αλήθεια είναι πως δεν έδωσε την απάντηση που θα περίμενε κανείς.

«Με την Ιφιγένεια υπάρχει πλατωνικός έρωτας. Μοιραζόμαστε πολλές ώρες μαζί, θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί σχέση, αλλά έχουμε δημιουργήσει άλλες συνθήκες συνεργασίας, τη θεωρώ εξαιρετική μου φίλη, είναι ένα εξαιρετικό παιδί και έχουμε καταφέρει πάρα πολλά μαζί. Θα το αφήσω εκεί», είπε χαρακτηριστικά ο Διονύσης Παπανδρέου.