Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

«Προσβάλλει και...» - ''Κόλαφος'' ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τις καταγγελίες για τον ναό των Αγίων Ισιδώρων

Ο ιερέας του ναού είναι πνευματικός του πατέρας και τον επισκέπτεται συχνά

«Προσβάλλει και...» - ''Κόλαφος'' ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τις καταγγελίες για τον ναό των Αγίων Ισιδώρων
News 24.06.2022 18:36
Από Δάφνη Επιθυμιάδη

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος - ο οποίος πρόσφατα μέσα από τα social media του έκανε μία δημόσια έκκληση- παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Super Κατερίνας και την Έλενα Πολυκάρπου για τις καταγγελίες που έγιναν για τον ναό των Αγίων Ισιδώρων, τον οποίο επισκέπτεται συχνά μιας και ο ιερέας του ναού είναι πνευματικός του πατέρας όπως αναφέρει ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, ο μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος είπε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ότι «οι άνθρωποι έχουν πόνο και όπου ακούν για θαύμα θα τρέξουν. Δεν είναι μόνο δική μου άποψη αλλά και πολλών άλλων ιεραρχών. Δεν αναιρώ τα θαύματα αλλά μου θυμίζουν μαγεία και όχι θαύμα»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου για τις καταγγελίες για τον ναό των Αγίων Ισιδώρων

Ο πρώην παίκτης του Survivor είπε: «Έχω δει τι έχει γίνει από χτες. Προσβάλλει και τη δική μου την επιλογή για το προσκύνημα. Εδώ είχε 30.000 κόσμο προχτές. Είναι στη συνείδηση του καθενός τι θα πιστέψει. Το μέρος αυτό είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα. Ο πάτερ Δημήτριος είναι πνευματικός μου πατέρας. Είναι δικαίωμά τους να καταγγέλλουν. Μειώνουμε τους ανθρώπους που έρχονται εδώ. Δεν είναι καθόλου αστείος ο λόγος που έρχονται εδώ. Εύχομαι να μην χρειαστεί κανείς να έρθει εδώ για θαύμα».

Είναι γνωστή η πίστη και η θρησκευτική ευλάβεια που διακατέχει τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά στην εκκλησία. Η σχέση του με τη θρησκεία είναι τέτοια που πολύ συχνά τον βλέπουμε να επισκέπτεται εκκλησίες, ενώ κάθε φορά που μιλάει για αυτό το θέμα συγκινείται βαθιά.

Πριν από λίγες μέρες λοιπόν, ο αγαπημένος «Ντάνος», βρέθηκε στο εκκλησάκι του Λυκαβηττού και εκεί, είδε να διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια του ένα αληθινό θαύμα.

Συγκεκριμένα, ένα κοριτσάκι κατάφερε να σηκωθεί από το καροτσάκι στο οποίο ήταν καθηλωμένη. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του ekklisiaonline.gr, το κοριτσάκι το σταύρωσε ο πνευματικός του Ντάνου, πάτερ Δημήτριος, ενώ στη συνέχεια ο πρώην νικητής του Survivor τη βοήθησε να σηκωθεί.

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στο εκκλησάκι και παρακολούθησε από κοντά το θαύμα, ενώ στο τέλος χειροκρότησε. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας άνθρωπος με σπουδαία κοινωνική δράση (δείτε εδώ την προσφορά που είχε κάνει για τους πυρόπληκτους).

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλά ανοιχτά πρώτη φορά για το Survivor All Star - «Είναι γρήγορα χρήματα, άλλα δεν...»

Σούσουρο με το Γιώργο Αγγελόπουλο - Τι συμβαίνει στον ΣΚΑΪ

Share