Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

«Εγώ το είχα προτείνει να...» - Η αποκάλυψη του Χάρη Χριστόπουλου για το GNTM

«Θα ξαναπήγαινα αν..»

«Εγώ το είχα προτείνει να...» - Η αποκάλυψη του Χάρη Χριστόπουλου για το GNTM
News 24.06.2022 19:27
Από Δάφνη Επιθυμιάδη

Ο Χάρης Χριστόπουλος - ο οποίος είναι τρομερός χαζομπαμπάς(δείτε εδώ τρυφερές στιγμές με το γιο του)- και η Ανίτα Μπραντ βρέθηκαν καλεσμένοι στην Μπέττυ Μαγγίρα και στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα την Παρασκευή 24/6. Ο γνωστός φωτογράφος, μεταξύ άλλων, μίλησε για το GNTM και την πρόταση της παραγωγής που είχε προκειμένου να βρεθεί ανάμεσα στους κριτές.

Οι δηλώσεις του Χάρη Χριστόπουλου για το GNTM

«Εγώ το είχα προτείνει να επιστρέψει το GNTM. Είχα μια συνάντηση με τον παραγωγό και του είπα να το κάνουμε. Και μετά από δύο μήνες με πήραν τηλέφωνο για πρόταση.

Έκανα γυρίσματα για κάτι άλλο, οπότε δεν μπορούσα να πάω. Κρίμα ήταν! Θα ξαναπήγαινα αν μπορούσα. Χιλιάδες κορίτσια έχω φωτογραφίσει. Πρόταση είχα και πέρυσι και φέτος. Όμως δεν θέλω καθημερινά να συμμετέχω κάπου. Υπάρχουν καλούπια στην τηλεόραση», είπε ο Χάρης Χριστόπουλος.

Η αποκάλυψη του Χάρη Χριστόπουλου on air: «Κλαίω 30 φορές την ημέρα»

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μέσα από το στολισμένο σπίτι τους. Οι δυο τους παραμένουν τρελά ερωτευμένοι ενώ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας δίπλα στο μωράκι τους.

«Ένα γκαράζ είναι, απλά είναι μεγάλο και πολύ φωτεινό. «Ξυπνάω κάθε πρωί και είμαι κουρασμένη, δεν ξέρω γιατί… Ο μικρός πάντως κοιμάται μία χαρά!», είπε χαρακτηριστικά η Ανίτα Μπραντ.

Από την άλλη ο0 Χάρης Χριστόπουλος ανέφερε: «Είναι ο καλύτερός μου follower κι εγώ πρέπει να είμαι ο καλύτερος influencer. Είμαι διαλυμμένος από γαλήνη. Ακούγομαι λίγο μελοδραματικός και αστείος, κλαίω 30 φορές την ημέρα μόνο που τον βλέπω και τον πιάνω».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Σήμερα το πρωί...» - Στιγμές ευτυχίας για την Αννίτα Μπραντ και τον Χάρη Χριστόπουλο

Εκείνος είναι 63 ετών ενώ η σύζυγός του... - Η διαφορά ηλικίας της Ανίτας Μπραντ με τον Χάρη Χριστόπουλο

Share