«Η πρώτη επαφή ήταν δύσκολη» - Ο Σπύρος Νικολαΐδης αποκαλύπτει για την συνεργασία του με την Άντζελα Γκερέκου

Οι αφοπλιστικές δηλώσεις του

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Η πρώτη επαφή ήταν δύσκολη» - Ο Σπύρος Νικολαΐδης αποκαλύπτει για την συνεργασία του με την Άντζελα Γκερέκου

Ο Σπύρος Νικολαΐδης - ο οποίος πρόσφατα έκανε μία σπαρακτική ανάρτηση στα social του- μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και παραχώρησε δηλώσεις , που προβλήθηκαν την Παρασκευή 24/6. Ο ηθοποιός τη φετινή τηλεοπτική σεζόν συμμετέχει στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» και ενσαρκώσει τον Δημήτρη.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις ερωτικές σκηνές που είχε στη σειρά με την Άντζελα Γκερέκου και αποκάλυψε πως ήταν πολύ ντροπαλός στην αρχή.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Νικολαΐδη

«Ο ρόλος μου φέτος στη Γη της Ελιάς μου ταίριαξε γάντι. Τον αγάπησα το ρόλο αυτό. Δεν περίμενα να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο στη Γη της Ελιάς. Επειδή είμαι πολύ σεμνός άνθρωπος, ήμουν πολύ ντροπαλός στην αρχή. Το ίδιο και η κυρία Γκερέκου. Σιγά σιγά το βρήκαμε, αλλά η πρώτη επαφή ήταν δύσκολη. Δεν θα έλεγε πως η Άντζελα Γκερέκου είναι αυστηρή. Είναι πολύ σοβαρή. Κυρία, όπως πρέπει να είναι και πολύ τρυφερή με τους ανθρώπους», είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Νικολαϊδης.

Απίστευτη αποκάλυψη για ερωτική σκηνή της Άντζελας Γκερέκου στη σειρά

Στο Night Out το βράδυ της Πέμπτης 19/5 καλεσμένος ήταν ο Σπύρος Νικολαΐδης τον οποίο απολαμβάνουμε στην καθημερινή σειρά Γη της Ελιάς (δείτε εδώ όσα θα γίνουν σήμερα 20/5) . Ο ηθοποιός πέρασε από διάφορες δοκιμασίες και στο τέλος της βραδιάς έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη που αλλάζει όσα ξέρουμε για την ερωτική σκηνή που είχε με την Άντζελα Γκερέκου στο πρώτο επεισόδιο.

Ο ηθοποιός, εξομολογήθηκε πως κατά τη διάρκεια που γυριζόταν η συγκεκριμένη σκηνή, η Άντζελα Γκερέκου έπρεπε να αποχωρήσει εκτάκτως και τη θέση της πήρε ένας… άντρας από την παραγωγή.

«Ξεκινάμε, κάνουμε την ερωτική σκηνή με την Άντζελα Γκερέκου και την πήραν τηλέφωνο για ένα πολύ σημαντικό meeting που δεν μπορούσε να το χάσει. Σκεφτόμασταν ποιον να βάλουμε! Έχουμε έναν υπέροχο φίλο μας στην παραγωγή, ο οποίος έχει μακριά μαλλιά. Τον ντύσαμε με τα μαύρα που φορούσε η Άντζελα Γκερέκου και εγώ είχα ξαπλώσει γυμνός πάνω από αυτό τον άντρα!», εξήγησε ο ηθοποιός.