Γη της Ελιάς: Ο γιατρός ενημερώνει τον Φίλιππο και την Βασιλική για την κατάσταση του μωρού

Όσα θα δούμε τη Δευτέρα 23/5

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Ο γιατρός ενημερώνει τον Φίλιππο και την Βασιλική για την κατάσταση του μωρού

Τη Δευτέρα 23/5 θα δούμε πολύ σημαντικές εξελίξεις για τη Γη της ελιάς μιας και τα τελευταία επεισόδια έχουν φέρει τα πάνω κάτω μετά το ατύχημα, που είχε ο Φίλιππος ενώ οδηγούσε με συνοδηγό το μωρό του με τη Βασιλική. Τα πράγματα μετά από πολύ ταλαιπωρία φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα, αφού ο Φίλιππος πήρε εξιτήριο, όμως όλοι περιμένουν τι θα γίνει με το μωράκι τους, που είχε πέσε σε κώμα.

Οι εξελίξεις για τη σειρά Γη της Ελίας τη Δευτέρα 23/5

Ο Αλέξης παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο Λυκούργος μέσα σε όλα τα γεγονότα που έχουν συμβεί έχει ξεχάσει να υποβάλλει υπόμνημα με την απολογία της Χαίδως και τρέχει τελευταία στιγμή να το ετοιμάσει. Ο Δημήτρης πηγαίνει στο γραφείο του Κωνσταντίνου με τα χρήματα της ληστείας.

Ο Κουράκος είναι ανήσυχος με την αποφυλάκιση του Ανέστη καθώς πιστεύει πως δεν καθήσει για πολύ φρόνιμος… Ο Ανέστης απειλεί τον Δημήτρη πως αν δεν του δώσει χρήματα θα μιλήσει τον αστυνόμο Κουράκο για τις κομπίνες του. Ο Στέφανος εξομολογείται στην Ελένη πως σκέφτεται να φύγει στην Ισπανία. Αργότερα έρχονται ξανά κοντά της λέει πως θέλει να είναι ξανά μαζί και φιλιούνται με πάθος.

Η Μαργαρίτα ενημερώνει τον Αλέξη πως μίλησε με τον ψυχίατρο και αυτός δεν θα του επιτρέψει να συνεχίσει να κάνει συνεδρίες ως ψυχολόγος.Τα νέα για την υγεία του μωρού είναι αισιόδοξα καθώς η κατάστασή της παραμένει σταθερή. Ο Ιάκωβος προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες αλλά και εργασία στην επιχείρηση του για τον Στέφανο αν αποφασίσει να κάνει το βήμα και να φύγει στην Ισπανία για μεταπτυχιακό.

Η Μαργαρίτα βρίσκει τον Αλέξη σε έξαλλη κατάσταση καθώς μόλις έχει παραλάβει το mail από τον Σύλλογο Ελλήνων Ψυχολόγων! Αναστέλλεται η άδεια του μέχρι να γίνει η σχετική έρευνα από το πειθαρχικό του Συλλόγου! Ο Χρήτος με την Ελένη υπογράφουν τα συμβόλαια της αγοραπωλησίας της ταβέρνας.Η Αρετή έξαλλη και πάλι πετυχαίνει την Εύα σε δημόσιο χώρο και έχει τη γνωστή συμπεριφορά ενώ προσπαθεί να την συγκρατήσει ο Στέφανος. Η Ιουλία αποκαλύπτει στην Αντιγόνη πως ο Ισιδωρος ανακάλυψε την οικογένεια που υιοθέτησε το παιδί της και ότι θα πάει να τους βρει.

Ο γιατρός ενημερώνει τον Φίλιππο και την Βασιλική ότι σταδιακά θα ξυπνήσουνε το μωρό από το τεχνητό κώμα, κάτι που έχει βέβαια μεγάλο ρίσκο. Ο Ισίδωρος είναι στο δικηγορικό γραφείο της γυναίκας που υιοθέτησε το παιδί της Αντιγόνης.

Αλλαγές στο Mega - Τι θα συμβεί με τη Γη της ελιάς

Οι prime time των καναλιών φαίνεται πως δεν φέρνει τα νούμερα τηλεθέασης που θέλουν οι ιθύνοντες και αυτό δυσαρεστεί και φέρνει αλλαγές. Το πρώτο κανάλι που άλλαξε τα πράγματα στην συγκεκριμένη ζώνη ήταν ο ΣΚΑΙ, ενώ πολύ γρήγορα συνέχισε και το MEGA.

Συγκεκριμένα πρόκειται να έρθουν αλλαγές στα live του X- Factor, στη σειρά «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», και η «Γη της Ελιάς».

Το X Factor ξεκινά τα live την Κυριακή 22 Μαΐου και για πρώτη φορά αυτήν την Κυριακή δεν θα δούμε τη «Γη της ελιάς».

Την εβδομάδα που έρχεται (23-29 Μαΐου) η σειρά του Αντρέα Γεωργίου θα προβληθεί Δευτέρα με Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή 27/5 θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο των «Συμπέθερων».

Την εβδομάδα 30/5 – 5/6 πλέον θα δούμε τη «Γη της ελιάς» να μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και όπως όλα δείχνουν έτσι θα πάει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ωστόσο αλλαγές έρχονται και στο Night Out, όπου εκτός από κάθε Πέμπτη θα προβάλλεται και κάθε Κυριακή μετά τα live του μουσικού διαγωνισμού.