Αλλάζουν τα δεδομένα στο ΣΚΑΙ - Μετακινούν Survivor και Masked Singer

Πότε θα προβάλλονται

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αλλάζουν τα δεδομένα στο ΣΚΑΙ - Μετακινούν Survivor και Masked Singer

Η Eurovision ήρθε και ανέτρεψε όλα τα δεδομένα για την prime time των καναλιών. Ο ΣΚΑΙ φαίνεται μάλιστα ότι θορυβήθηκε περισσότερο από το αναμενόμενο, μετακινώντας δύο πολύ βασικά προγράμματά του. Απότην μία το προηγούμενο Σάββατο 14/5 δεν είδαμε το Survivor - δείτε εδώ ποια ομάδα κερδίζει το σημερινό έπαθλο - και από την άλλη ούτε την προηγούμενη Πέμπτη 10/5 ούτε την επόμενη 17/5 δεν θα παρακολουθήσουμε «The Masked Singer».

Αλλάζει η prime time του ΣΚΑΙ

Για να λύσει το μυστήριο πίσω από τις 2 εβδομάδες εξαφάνισης του καινούργιου σόου ο ΣΚΑΙ εξέδωσε ανακοίνωση, τόσο για την νέα εκπομπή, όσο και για τον παρουσιαστή Σάκη Ρουβά.

Ειδικότερα, μέσα από επίσημη ανακοίνωση το μεσημέρι της Δευτέρας 16/5, ο σταθμός του Φαλήρου ενημέρωσε τόσο για την επιστροφή του σόου όσο και την μεταφορά του Survivor, ελπίζοντας ότι το τηλεοπτικό κοινό θα ακολουθήσει.

Σύμφωνα με τον σταθμό, από αυτή την εβδομάδα και για, τουλάχιστον, ως το τέλος του μήνα, το Survivor με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό θα μεταδίδεται από Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Ενώ το The Masked Singer, θα μεταφερθεί στο κενό που αφήνει το Survivor, στο βράδυ του Σαββάτου και συγκεκριμένα στις 21:00.

Τέλος από τον ΣΚΑΙ πολυαγαπημένο καθημερινό πρόγραμμα

Ένα από τα πιο πολυαγαπημένα προγράμματα του ΣΚΑΪ, το οποίο ολοκληρώνεται σε περίπου δύο μήνες, δεν πήρε το πράσινο φως για νέα σεζόν που σημαίνει ότι το έτος 2022/23 δεν θα βγει στον αέρα.

Πρόκειται για μια εκπομπή που έχει αγαπηθεί πολύ και ειδικά από το twitter! Δείτε στο athensmagazine.gr