Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

«Είχα μια εσωτερική επανάσταση» - Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκαλύπτει για τα εφηβικά του χρόνια

«Δεν συμβάδιζα με την κοινωνία»

«Είχα μια εσωτερική επανάσταση» - Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκαλύπτει για τα εφηβικά του χρόνια
News 24.06.2022 21:18
Από Δάφνη Επιθυμιάδη

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 την Παρασκευή 24/6 και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις σχολικά του χρόνια.

Οι δηλώσεις του Βλαδίμηρου Κυριακίδη

«Δεν ήμουν άγριο νιάτο καθόλου, απλά είχα μια εσωτερική επανάσταση που δεν την κατάλαβαν τόσο πολύ. Εγώ καταλάβαινα πως κάτι διαφορετικό συνέβαινε μέσα μου. Δεν συμβάδιζα με την κοινωνία και δεν συμβάδιζα με την οικογένεια. Όταν οι φίλοι μου πήγαιναν στην ντίσκο και άκουγαν Michael Jackson, εγώ άκουγα Leonard Cohen. Τότε δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε, αλλά τώρα μπορώ να πω ότι κάτι άλλο συνέβαινε μέσα μου», είπε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και συνέχισε:

«Ήμουν τεμπέλης, δεν διάβαζα με τίποτα και έμοιαζε Γολγοθάς το σχολείο! Γολγοθάς και έλεγα να τελειώσει και να φύγει από πάνω μου το μαρτύριο. Το τελείωσα όμως. Στις πανελλήνιες εξετάσεις είχα γράψει στη Χημεία ή στην Φυσική 0,01! Ούτε καν άσσο! Είχα βρει και έναν άλλον ηλίθιο σαν εμένα που μας έβαζαν στα θρανία να καθίσουμε και συμφωνήσαμε να βάλουμε στοίχημα ότι ακριβώς στο δίωρο θα κάνουμε… αφετηρία για το κατοστάρι να δώσουμε την κόλλα και ο χαμένος θα κερνούσε τον καφέ».

«Ήθελα να φύγω από τη χώρα»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη έκανε το πρωί της Τρίτης (16/11) ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα του και στις σκέψεις που έκανε κάποια στιγμή για να φύγει από τη χώρα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός την ίδια στιγμή αναφέρθηκε και στις καταγγελίες που υπάρχουν στον χώρο του θεάτρου, ένα θέμα που ανά καιρούς έχει σχολιάσει αρκετές φορές.

«Στις δυο καραντίνες μελέτησα και βρήκα χρόνο για μένα, για να γεμίσω τις μπαταρίες μου. Με τη σύζυγο μου κατά τη διάρκεια του lockdown βρήκαμε χρόνο να έρθουμε πιο κοντά. Συζητούσαμε πιο πολύ, ξαναγνωριστήκαμε μετρά από τόσα χρονιά και νομίζω ότι ερωτευτήκαμε ξανά. Για μας ως ζευγάρι είναι πάρα πολύ καλό να συνεργαζόμαστε και στη δουλειά, αλώστε πάντα συνεργαζόμασταν.

Εγώ διασκεδάζω πάρα πολύ με τη «Μουρμούρα» και χαίρομαι πάρα πολύ να γυρίζω αυτές τις απίστευτες ιστορίες.

Μου είχε γίνει πρόταση να πάρω μέρος σε talent show, αλλά δεν είναι το αντικείμενο μου. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να παρουσιάσω κάτι εκτός από εάν τηλεπαιχνίδι γνώσεων και μόνο. Αυτό θα το ήθελα, όλα τα αλλά δεν με εκφράζουν», ανέφερε το τι άλλο θα επιθυμούσε να κάνει στην τηλεόραση.

Κάποια στιγμή ήθελα να φύγω από αυτή τη χωρά γιατί με είχε πικράνει. Ο πολιτισμός δεν λέει τίποτα εδώ και πολλά χρονιά για αυτή τη χωρά, δεν μας βοηθάει κάνεις. Αυτό με ενοχλεί αφάνταστα.

Εμένα δεν μου έχει συμβεί κάποιο δυσάρεστο περιστατικό στο χώρο. Ασχολούμουν πάντα με τη δουλειά μου. Στις πρόβες υπάρχει ένταση αλλά αυτό λύνεται, λες συγγνώμη και συνεχίζεις. Έχω παραμείνει σε τοξική ή προβληματική συνεργασία, αλλά δεν ήταν τέτοιου μεγέθους», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Έχασα δύο σπίτια αλλά..» - "Έσπασε" την σιωπή του ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης

«Περιμένω να ζητήσει κάποιος συγγνώμη» - Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης εξομολογείται

Share