Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Στιγμές ευτυχίας για το ζεύγος Χοψονίδου και Σπανούλη - Γιόρτασαν την επέτειο γάμου τους των 11 χρόνων

Η φωτογραφία με τους δυο τους αγκαλιά

Στιγμές ευτυχίας για το ζεύγος Χοψονίδου και Σπανούλη - Γιόρτασαν την επέτειο γάμου τους των 11 χρόνων
News 24.06.2022 22:02
Από Δάφνη Επιθυμιάδη

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης, πλέον, μετά και από το τέλος της μπασκετικής καριέρας του πρώην αρχηγού του Ολυμπιακού, περνάει πολλές ώρες της ημέρας μαζί (δείτε εδώ φωτογραφίες από την έξοδό τους στα μπουζούκια) έχοντας πάντα ως προτεραιότητά του τα παιδιά του.

Στις 24/6 είχαν επέτειο γάμου και η Ολυμπία δημοσίευσε μία φωτογραφία με την αγαπημένη του σύζυγο αγκαλιά στη θάλασσα και έγραψε:«11 χρόνια. Χαρούμενη επέτειος»

Η φωτογραφία αγκαλιά Χοψονίδου - Σπανούλης για την επέτειο γάμου

Χοψονίδου Σπανούλης επέτειος

Η γυναίκα που χώρισε ο Σπανούλης για τα μάτια της Χοψονίδου

Ο έρωτας έχει χτυπήσει για τα καλά τον χώρο της showbiz και πολλά ζευγάρια έχουν αποφασίσει να χαράξουν κοινή πορεία (δείτε εδώ ποιοι παντρεύονται φέτος το καλοκαίρι). Ανάμεσα σε αυτούς και ο Βασίλης Σπανούλης με την Ολυμπία Χοψονίδου, όπου πλέον έχουν κλείσει 11 χρόνια μαζί, ενώ έχουν αποκτήσει και 6 παιδιά.

Ο Βασίλης Σπανούλης από πάντα ήθελε να κάνει μικρός οικογένεια και να διοχετεύσει όλη του την αγάπη και την αφοσίωση εκεί, δεν του άρεσαν οι μικρές εφήμερες σχέσεις και αυτό το έχει αποδείξει η πορεία του. Από τα 26 του είναι με την Ολυμπία, ενώ ακόμα και πριν ήθελε να οδηγήσει την σχέση του στα σκαλιά της εκκλησίας.

Είναι γνωστό ότι όταν το ζευγάρι γνωρίστηκε, εκείνος ήταν αρραβωνιασμένος και πήγαινε με τα «μπούνια» για τον γάμο, ενώ φαίνεται πως ο κεραυνοβόλος έρωτας του άλλαξε τα σχέδια. Για την πρώην του Σπανούλη δεν είναι πολλά πράγματα γνωστά. Πρόκειται όμως για μια αθλήτρια που ζούσε στην Λάρισα και αποτελούσε τον παιδικό - εφηβικό έρωτα του διάσημου μπασκεμπολίστα.

«Είναι αυτό που λέμε κεραυνοβόλος έρωτας. Γρήγορα κατάλαβα ότι ήμουν τυχερός, γιατί βρήκα μια γυναίκα που με εξιτάρει εσωτερικά και εξωτερικά. Η Ολυμπία είναι ο έρωτας της ζωής μου. Η Ολυμπία είναι το άλλο μου μισό, η γυναίκα που καλύπτει τις αδυναμίες μου, η σύντροφός μου, το πρόσωπο με το οποίο μοιράζομαι όμορφες και άσχημες στιγμές» είχε εξομολογηθεί στο παρελθόν ο αθλητής.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χαρές στο σπίτι της Ολυμπίας Χοψονίδου και του Βασίλη Σπανούλη - Οι τρυφερές αναρτήσεις της Βαλέριας

Εκείνος κλείνει τα 40 ενώ εκείνη... - Η αλήθεια για τη διαφορά ηλικίας του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου

Share