Τεράστια η συγκίνηση της Σοφίας Αλιμπέρτη - Το βίντεο που την έκανε να κλάψει

Με πρωταγωνιστή τον γιο της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τεράστια η συγκίνηση της Σοφίας Αλιμπέρτη - Το βίντεο που την έκανε να κλάψει

Στην σκηνή του SNF Nostos εμφανίστηκε το βράδυ της Παρασκευής 24/6 ο Good Job Nicky για μία μοναδική συναυλία μαζί με άλλους καλλιτέχνες, μετά την εμφάνισή του στα MAD VMA 2022. Ο ίδιος όπως ήταν αναμενόμενο καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο και μάλιστα ο νεαρός τραγουδιστής ανανέωσε το ραντεβού του μαζί τους σε επόμενα live.

Φυσικά, στο πλευρό του βρισκόταν όπως πάντα η μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη, αλλά και ο αδελφός του Μιχαήλ – Άγγελος Βαρθακούρης, με τον δεύτερο μάλιστα να τραβάει βίντεο το οποίο δείχνει τη Σοφία Αλιμπέρτη ιδιαίτερα συγκινημένη όταν ο Good Job Nicky της αφιέρωσε ένα τραγούδι επί σκηνής.

Το βίντεο με την συγκίνηση της Σοφίας Αλιμπέρτη στη συναυλία του Good Job Nicky

Με τι ασχολείται σήμερα η Σοφία Αλιμπέρτη

Η Σοφία Αλιμπέρτη υπήρξε μία από τις πιο δημοφιλείς περσόνες της ελληνικής showbiz. Η αγαπημένη ηθοποιός, έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στις κλασικές πλέον ταινίες της δεκαετίας του '80 ενώ και τα επόμενα χρόνια συμμετείχε σε πολλές επιτυχημένες σειρές.

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία μάλιστα είχε δοκιμάσει τις ικανότητες της και στον τομέα της παρουσίασης, μετά από κάποια χρόνια αποφάσισε να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έτσι μεταξύ άλλων αποφάσισε να φύγει και από την Αθήνα και να εγκατασταθεί στο αγαπημένο της νησί και τόπο καταγωγής του πρώην συζύγου της, Γιάννη Πάριου, την Πάρο.

Η ίδια έχει αγαπήσει το νησί και όχι άδικα αφού έχει δεθεί με τους ανθρώπους και έχει ξεκινήσει ένα πιο χαλαρό τρόπο ζωής.

Όπως αναφέρει παλαιότερο δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Σοφία Αλιμπέρη ασχολείται με τα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού, ενώ επένδυσε χρήματα σε ένα υπέροχο art café στη Νάσουσα, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα.

«Στηρίζω τους ανθρώπους που αγαπώ! Στηρίζω εκείνους που με στηρίζουν με κάθε τρόπο μέσα στα χρόνια! Στηρίζω την οικονομία του τόπου που αγαπώ να ζω! Στηρίζω τους φίλους μου», είχε γράψει σε ανάρτησή της στο Instagram.

Σοφία Αλιμπέρτη Πάρος