«Μέχρι να συνειδητοποιήσω...» - Τα πρώτα λόγια της Super Κικής μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Τα βίντεο στα social

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Μέχρι να συνειδητοποιήσω...» - Τα πρώτα λόγια της Super Κικής μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Την Παρασκευή 24/6 το απόγευμα η Super Κική έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους πως περιμένει παιδί, το οποίο αποφάσισε να μεγαλώσει μόνη της ούσα προσφάτως χωρισμένη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι διαδικτυακοί φίλοι της Super Κικής έσπευσαν να της ευχηθούν για το μωράκι της που θα έρθει στον κόσμο σε λίγους μήνες. Στη συνέχεια το μεσημέρι του Σαββάτου 25/6 με μία σειρά από βίντεο στα social media εξομολογήθηκε τα όσα βιώνει με την εγκυμοσύνη της.

Οι πρώτες δηλώσεις της Super Κικής

«Καλημέρα γοργόνες μου, γοργονάρες μου. Τι κάνετε; Εγώ είμαι καλά και κάθε μέρα είμαι και πιο χαρούμενη. Μέχρι να συνειδητοποιήσω τι γίνεται μέσα μου, τι γίνεται και στη ζωή μου βασικά, είχα περάσει ένα πάρα πολύ μεγάλο σοκ, πριν κάποιες μέρες που συνειδητοποίησα τους λόγους που δεν θα υπάρχει μπαμπάς. Ήταν πάρα πολύ μεγάλο σοκ για μένα και προσπαθώ να το ξεπεράσω. Έχω αρκετές κρίσεις άγχους αλλά έχω πολλούς γύρω μου που μου κάνουν παρέα. Έχω εσάς, έχω χιλιάδες μηνύματα υποστηρικτικά τέλεια μηνύματα που τα είχα πάρα πολύ ανάγκη. Αυτό παιδιά πάμε δυνατά. Τα φιλιά μου τα φιλιά μου», είπε Super Κική.

«Θέλω να γίνω...»

Το πρωί της Πέμπτης 26/5 στον αέρα του «Mega Καλημέρα» βρέθηκε η Super Κική, η οποία μίλησε έξω από τα δόντια για όλα όσα συμβαίνουν στην ελληνική τηλεόραση, αλλά όσα συνέβησαν και στην φυλακή. Χαρακτηριστικό δε είναι ο τρόπος που «κάρφωσε» τον Γιώργο Λιάγκα.

Στη συνέχεια η influencer παραδέχτηκε πως πήρε απόφαση να πάει σε κλινική αποτοξίνωσης και τον ρόλο που έπαιξε σε αυτό η φυλάκισή της.

«Δεν είχα και την καλύτερη ζωή. Όταν πήγα στην φυλακή και στο ΚΕΘΕΑ κατάλαβα ότι δεν μου ταιριάζει αυτό που κάνω. Τότε υπήρχε άγνοια, τώρα δεν υπάρχει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια συνέχισε με τον ρόλο που θα ήθελε να αποκτήσει στην ελληνική τηλεόραση. «Δεν θα ήθελα να είμαι πάνελ, αλλά θα ήθελα να γίνω παρουσιάστρια», σχολίασε η Super Κική.