Κωνσταντίνος Τζούμας: Οι τελευταίες τηλεοπτικές εμφανίσεις του προκάλεσαν πανικό

Όσα είχε δηλώσει

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Τζούμας: Οι τελευταίες τηλεοπτικές εμφανίσεις του προκάλεσαν πανικό

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, μετά από ανακοπή καρδιάς που υπέστη και η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη σε συγγενείς και φίλους και πολλοί ήταν εκείνοι που τον αποχαιρέτησαν με μία ανάρτηση στα social.

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας ήταν πάντα ένας εκρηκτικός χαρακτήρας και πριν από περίπου έξι μήνες είχε προκαλέσει χαμό στην ελληνική τηλεόραση και showbiz.

Οι τελευταίες πολυσυζητημένες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα

Συγκεκριμένα, η αρχή έγινε όταν δήλωσε στο Πρωινό ότι «Οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών».

Στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Τζούμας προσπάθησε να μαζέψει τις δηλώσεις του, τονίζοντας στο «Open Weekend» πως έκανε ένα αποτυχημένο χιούμορ.

Την ίδια μέρα ο Κωνσταντίνος Τζούμας βγήκε στον αέρα της εκπομπής Πρωινοί Τύποι. Εκεί άνοιξε έντονο διάλογο με τη δημοσιογράφο Ηρώ Ράντου, την οποία και αποκάλεσε ανόητη.

Την επόμενη μέρα βγήκε και πάλι στο «Open Weekend», τονίζοντας πως ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 που του πήρε την πρώτη συνέντευξη, τον εξέθεσε.

Τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση ήταν μερικές μέρες αργότερα και πάλι στο Πρωινό, όπου δήλωσε πως «δεν ανακαλώ τίποτα».

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Κωνσταντίνο Τζούμα

«Ήταν ένας ευφυής άνθρωπος με απίστευτο καυστικό χιούμορ, βιτριολικό. Αυτό που θα θυμάμαι πάντα ήταν το πόσο ευχάριστος ήταν στη συντροφιά. Ακόμα και στο σπίτι που ερχόταν ήταν μία όαση χιούμορ και χαράς. Αυτό έχω να θυμάμαι από τον Κωνσταντίνο», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Για το περιστατικό με τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα για τις γυναικοκτονίες, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Τον πίεζαν να μιλήσει και γίνονταν συνεχή ατοπήματα μέσα από τις εκπομπές. Ένιωθα πολύ αμήχανα με την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί, λόγω κάποιων δηλώσεων».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε επίσης: «Το ατόπημα δεν το λέω για τον Κωνσταντίνο Τζούμα, αλλά για το πως χρησιμοποιήθηκε από τις εκπομπές η λάθος έκφραση».