«Σου έχουν φύγει...» - Η αποκάλυψη του Λάκη Γαβαλά για τα σχόλια που έχει δεχθεί

Οι άκρως αποκαλυπτικές δηλώσεις του στην κάμερα του Τι λες τώρα

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Σου έχουν φύγει...» - Η αποκάλυψη του Λάκη Γαβαλά για τα σχόλια που έχει δεχθεί

Στον αέρα της εκπομπής «Τι λες τώρα» βγήκε ο Λάκης Γαβαλάς - ο οποίος σχολίασε τις εμφανίσεις στα MAD VMA 2022. Ο γνωστός σχεδιαστής απάντησε και για τις πρόσφατες δηλώσεις του για τη Σοφία Χατζηπαντελή.

Οι δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά

«Άλλοι βάζουν φρύδια, άλλοι στήθη και ποπούς, άλλοι κάνουν λίφτινγκ. Εγώ δεν έχω προλάβει. Μου λέει μία “άντε ρε παλιόγερε, σου έχουν φύγει τα λίφτινγκ”. Πότε πρόλαβα, αγάπη μου; Αφού δουλεύω σαν το σκυλί να αποπληρώσω τα χρέη μου.

Μία εκπομπή λέει δεν θέλουμε να έχουμε άτομα που να έχουν επεμβάσεις και ξαφνικά έχει επέμβει όλο το θέμα. Κι εγώ πρέπει να πω καλά λόγια; Όχι αγάπη μου, δεν λέω και δεν με ενδιαφέρει. Έχω υπάρξει στη ζωή μου δούλος της μόδας, του styling με χρήματα και σαν τάδε έχω άποψη. Τελείωσε», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο Λάκης Γαβαλάς είπε στη συνέχεια για τη Σοφία Χατζηπαντελή: «Δεν έχω τίποτα με κανέναν. Μακάρι η κοπέλα να βρει τον δρόμο της και στην Ελλάδα, αλλά γιατί εμένα πρέπει να μου αρέσει αυτό; Έχετε μπει σε ένα Instagram να δείτε φάτσες και να δείτε τα πράγματα; Μην μου πεις πως ντύνεσαι εσύ, εγώ κάνω styling. Δεν πουλάω αυτό το πράγμα, άλλο τι πουλάς, άλλο τι κάνεις σαν styling. Εγώ πουλώ ρούχα με πολύ καλές τιμές. Έχουν επιλογές να με αγοράσουν, με βιτρίνες και showroom, δεν το επιβάλω με εικόνες».

«Θέλει να το παίξει Φρίντα Κάλο αλλά είναι...»

Την Τρίτη 14/6 ανακοινώθηκε και επίσημα η νέα κριτική επιτροπή του GNTM, μετά και την ένταξη της Σοφίας Χατζηπαντελή, ενός διεθνούς φήμης μοντέλου. Φυσικά όλα αυτά δεν θα έμεναν ασχολίαστα από τον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος ήταν έτοιμος να υπογράψει με το γνωστό ριάλιτι μόδας.

«Έχω αυτή τη συμφωνία ότι όσο υπάρχει και δεν αλλάζει κάτι θα είμαι μαζί τους. Θα γίνει τον Ιανουάριο», αποκάλυψε όσον αφορά το My Style Rocks και συνέχισε: «Είδα ότι δεν είμαι και τόσο απαραίτητος και είπα ότι είναι καλό για εμένα και δεν μ΄αρέσει να αρνούμαι ωραίες προτάσεις».

Και φυσικά σχολίασε τη σύσταση της νέας κριτικής επιτροπής με το γνωστό του χιούμορ. «Ο Τάσος Σοφρωνίου είναι δικό μου παιδί, έχει διαπρέψει στο εξωτερικό. Η Σοφία Χατζηπαντέλη το παίζει Φρίντα Κάλο αλλά είναι η… “Φρύδια Κάλο”.

Ο Γιωργάκης (σ.σ. Καράβας) είναι φοβερός, τον λέω “Γιωργάκη” γιατί θέλω να θεωρώ πως είναι ένα μικρό παιδί. Η Βίκυ Καγιά είναι μια χαρά παρόλο που έρχεται από ένα 5% από την προηγούμενη εκπομπή αλλά είναι ικανή και της ανήκει η θέση».