Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το πάρτι των διδύμων

Οι αναρτήσεις στα social

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το πάρτι των διδύμων

Πριν από ένα χρόνο, το μεσημέρι της Τετάρτης, 23/6/2021 ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έζησαν την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του, όταν έγιναν για πρώτη φορά γονείς, και από τότε πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Το ζευγάρι απέκτησε δύο πανέμορφες δίδυμες κορούλες, που μόλις πριν δύο μέρες έγιναν ενός έτους.

Μάλιστα, οι γονείς είχαν ετοιμάσει ένα πάρτι υπερπαραγωγή στις μικρές τους πριγκίπισσες και της καμάρωναν συνεχώς. Στο πάρτι παρευρέθηκαν συγγενείς και φίλοι και το ζευγάρι δημοσίευσε φωτογραφίες στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Instagram.

Φωτογραφικό υλικό από το πάρτι υπερπαραγωγή των διδύμων Τανιμανίδη

πάρτι διδυμων τανιμανιδακια

πάρτι διδυμων τανιμανιδακια

πάρτι διδυμων τανιμανιδακια

πάρτι διδυμων τανιμανιδακια

πάρτι διδυμων τανιμανιδακια

Η συγκινητική ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη για τα γενέθλια των διδύμων

Στιγμές ευτυχίας ζουν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα καθώς γιορτάζουν τα πρώτα γενέθλια των διδύμων, Φιλίππα και Αριάνα. Μάλιστα το ζευγάρι ετοίμασε και τούρτα υπερπαραγωγή για να ευχηθεί με τον καλύτερο τρόπο στις κόρες του (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Για τον Σάκη Τανιμανίδη αυτή η ημέρα είναι πολύ ιδιαίτερη καθώς η οικογένεια για εκείνον είναι ο πυρήνας της ζωής και έχει δείξει πολλές φορές στο παρελθόν πόσο πολύ ήθελε να γίνει πατέρας.

Μάλιστα δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του για αυτή την ημέρα και την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, αναρτώντας μια πολύ συγκινητική φωτογραφία, ωδή στην πατρότητα.

«Πέρασε κιόλας 1 χρόνος από τη σημαντικότερη μέρα της ζωής μου…τη μέρα που ήρθατε στον κόσμο, Φιλίππα και Αριάνα! Να έχετε μια ζωή καλότυχη, γεμάτη εμπειρίες! Ο μπαμπάς και η μαμά θα είναι για πάντα δίπλα σας, να σας στηρίζουν και να σας καμαρώνουν», έγραψε ο παρουσιαστής.

Τανιμανίδης - Κόρες