Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια Τανιμανίδη - Η τριώροφη τούρτα για πρώτα γενέθλια των διδύμων

Πέρασε ένας χρόνος, που είναι γονείς

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την οικογένεια Τανιμανίδη - Η τριώροφη τούρτα για πρώτα γενέθλια των διδύμων

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης εδώ και έναν χρόνο βιώνουν, ίσως την πιο ωραία φάση της ζωής τους, αφού η μικρή Αριάνα και Φιλίππα ήρθαν στον κόσμο τους να γλυκάνουν και να ανατρέψουν τα πάντα. Η οικογένεια αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Μύκονο και εκεί απολαμβάνουν μπάνια αλλά και βόλτες στο νησί.

Η Πέμπτη 23/6 ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα για τους 4 τους, αφού μέσα από αναρτήσεις του ζευγαριού στο instagram έγινε γνωστό, πως τα δίδυμα είναι και επίσημα ενός έτους. Μπορεί να μην έκαναν κάποιο λαμπερό πάρτι αλλά φρόντισαν να σβήσουν μια τριώροφη τούρτα και να απολαύσουν ένα εορταστικό μπάνιο στην πισίνα του σπιτιού τους.

Οι δίδυμες των Μπόμπα και Τανιμανίδη έγιναν ενός έτους

Δίδυμα - τούρτα

Δίδυμες - Γενέθλια

Οι αποκαλύψεις για τη βάφτιση των κοριτσιών

Εδώ και λίγο καιρό, η Χριστίνα Μπόμπα και ο αγαπημένος της σύζυγος, Σάκης Τανιμανίδης, ετοιμάζουν την βάφτιση των δύο υπέροχων κοριτσιών τους. Τα δίδυμά τους θα πάρουν τα ονόματα Φιλίππα και Αριάννα και έτσι το πρωί της Τρίτης (14/6), η εκπομπή Happy Day αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για το μυστήριο.

Με την εκπομπή συνδέθηκε ο Πέτρος Νάζος, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε από τη μία για τη συναυλία της Ελένης Φουρέιρα στη Μύκονο και από την άλλη για τη βάφτιση των διδύμων αποκαλύπτοντας πως το μυστήριο πρόκειται να γίνει στο νησί των Ανέμων.

Οι δυο τους έχουν νοικιάσει μία βίλα για όλο το καλοκαίρι και κάνουν τις ετοιμασίες τους για την βάφτιση των παιδιών τους. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί ούτε ποιοι θα είναι οι νονοί των παιδιών ούτε σε ποια εκκλησία θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο.