«Ωραία, μπράβο, αν θεωρούν ότι...» - Έξαλλος ο Γιώργος Καρτελιάς στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι»

Με αφορμή τις φήμες που ακούγονται για το τηλεοπτικό του μέλλον

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Ωραία, μπράβο, αν θεωρούν ότι...» - Έξαλλος ο Γιώργος Καρτελιάς στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι»

Τον τελευταίο καιρό πολλά ακούγονται για το μέλλον της εκπομπής του Star, Breakfast@Star και η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» συνάντησε τον Γιώργο Καρτελιά για να δώσει τη δική του απάντηση. Πρόσφατα, μίλησε για τις σχέσεις του με την συμπαρουσιάστρια του.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καρτελιά για το τηλεοπτικό του μέλλον

«Δεν ξέρουμε αν θα είμαστε του χρόνου, δεν ξέρω κάτι ακόμα για του χρόνου» είπε αρχικά και στη συνέχεια διέψευσε ότι βρίσκονται σε τεταμένο κλίμα με την Ελίνα Παπίλα. Όσο για τις φήμες ότι τη θέση τους θα πάρει η Φαίη Σκορδά ανέφερε:

«Ωραία, μπράβο, αν θεωρούν ότι η Φαίη είναι το καλύτερο για το κανάλι ας προχωρήσουν δεν είναι δικό μου το θέμα».

«Και από τις δύο πλευρές υπάρχει ένα...» - Η Ελίνα Παπίλα "σπάει" τη σιωπή της για τη σχέση της με τον Γιώργο Καρτελιά

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Τρίτης (7/6) η Ελίνα Παπίλα, η οποία θέλησε να απαντήσεις στις φήμες που τη θέλουν να έχει τσακωθεί με τον συμπαρουσιαστή και φίλο της, Γιώργο Καρτελιά.

Η ίδια εκπομπή, χθες (6/6) έβγαλε ένα ρεπορτάζ το οποίο αναφέρει πως το δίδυμο δε θα συνεχίσει μαζί και την επόμενη σεζόν, ενώ αποκάλυψε πως οι σχέσεις των δύο παρουσιαστών έχουν βρεθεί σε άσχημο σημείο, με αφορμή το ποιος θα έχει μεγαλύτερο ρόλο στην εκπομπή.

«Δε ξέρω αν πήραμε το πράσινο φως για του χρόνου. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με το κανάλι. Η σεζόν ήταν πάρα πολύ ωραία, ήταν η πρώτη μας φορά, δεν το είχαμε ξανακάνει, το ζήσαμε και θα δούμε τώρα τι θα γίνει. Το κανάλι ξέρει καλύτερα. Ότι έχει σκεφτεί, ότι έχει αποφασίσει αλλά δε γνωρίζω τίποτα ακόμα.

Εγώ το ζω, το χαίρομαι πάρα πολύ γιατί δε ξέρω για πόσο ακόμα θα το ζω. Δε γνωρίζω τίποτα. Δεν έχω μιλήσει καν με το κανάλι, δε ξέρω αν έχουν γίνει δοκιμαστικά. Φαντάζομαι τις επόμενες ημέρες θα μας ζητηθεί να γίνει μια συνάντηση και εκεί θα τα συζητήσουμε όλα. Η σχέση μου με τον Γιώργο είναι άψογη. Θα ήθελα να είμαι μαζί με τον Γιώργο και ότι είναι να γίνει να γίνει για καλό της εκπομπής.

Δεν έχει γίνει κάτι ανάμεσά μας. Σαφώς υπάρχει ένα άγχος και από τις δυο πλευρές για το τι θα γίνει. Ο καθένας θα το είχε. Εδώ δε ξέρω αν θα είμαι εγώ του χρόνου, θα ξέρω για την αρχισυντάκτρια; Δε νομίζω ότι είμαι και η πλέον κατάλληλη με έναν χρόνο εμπειρίας για να ξέρω ποιος κάνει και ποιος όχι. Εγώ τους ανθρώπους που με επέλεξαν τους εμπιστεύομαι απόλυτα» είπε χαρακτηριστικά η Ελίνα Παπίλα.