«Ας είμαστε λίγο σοβαροί με τους κλόουν!» - Πυρ και μανία ο Νίκος Συρίγος

Με αφορμή ένα βίντεο από το σκηνικό στα MADVMA 2022

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Ας είμαστε λίγο σοβαροί με τους κλόουν!» - Πυρ και μανία ο Νίκος Συρίγος

Ο καβγάς του Light με τον Snik έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις εδώ και λίγα εικοτιτετράωρα, και το κύμα αγανάκτησης αλλά και καταδικασμού των όσων συνέβησαν είναι τεράστιο τόσο από τον καλλιτεχνικό χώρο, όπως οι δηλώσεις της κορυφαίας Μαρίας Φαραντούρη, όσο και από εκείνον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

To συμβάν απασχόλησε και την πρωινή εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου με το πάνελ να σχολιάζει τις εικόνες ντροπής που αμαύρωσαν τα Mad Video Music Awards. Ο Νίκος Συρίγος ήταν εκείνος που πιο έντονα αντέδρασε.

Η έκρηξη του Νίκου Συρίγου

«Είναι δεδομένο ότι η βία δεν είναι η λύση, η βία είναι το πρόβλημα» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και πρόσθεσε: «Είναι πιο πιστευτό να το έστησαν παρά ότι δύο ενήλικες άνθρωποι πηγαίνουν στα βραβεία και επιλέγουν το ξύλο, όχι μόνο αυτού που επιτίθεται αλλά κι εκείνου που αμύνεται».

Ο δε Νίκος Συρίγος βλέποντας την προκλητική στάση των τράπερς με τις δηλώσεις που έκαναν μετά τα επεισόδια απασφάλισε τόσο για τη δική τους υποκριτική στάση όσο και της κοινωνίας που τους ανέχεται.

«Από την αρχή μέχρι το τέλος μου βρωμάει υποκρισία από εμάς και από αυτούς. Βγήκαν και είπαν ότι είμαστε κατά της βίας; Πώς γίνεται αυτό αφού την εξυμνείτε στα τραγούδια σας;

Καθόμαστε όλοι επειδή έχει λεφτά αυτή η ιστορία από πίσω και ξεχνάμε τι λένε για τις γυναίκες, για τη βία και τα παιδιά μας» είπε.

«Μας κοροϊδεύουν μες στα μούτρα μας, είναι ντροπή! Ας είμαστε λίγο σοβαροί με τους κλόουν!» κατέληξε.

«Επειδή όλοι ρωτούν γιατί δεν τους έδιωξαν...» - Ο Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτει τι συνέβη πραγματικά μετά τον καυγά στα βραβεία Mad

Η πλειοψηφία όσων σχολίασαν το περιστατικό, υποστήριξαν πως εκείνοι θα έπρεπε να αποχωρήσει από τον χώρο, ωστόσο αυτό δεν συνέβη, και έτσι ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής 24/6 στο Πρωινό, το λόγο που κάτι τέτοιο δεν έγινε πραγματικότητα.

«Επειδή όλοι ρωτούν γιατί δεν τους έδιωξαν, θα ακουστεί για πρώτη φορά. Είπα να μην το πω αλλά… Έγινε προσπάθεια από τους διοργανωτές, τους φώναξαν και τους δύο αλλά και τους ανθρώπους που ήταν μαζί τους και τους είπαν ότι πρέπει να αποχωρήσουν. Δεν αποχώρησαν.

Εγώ χθες δεν το είχα σαν ρεπορτάζ. Χθες για άλλο πράγμα τσακωθήκαμε γιατί είπες ότι κάνω δημόσιες σχέσεις» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.