«Ήταν χρέος μου να...» - ''Καταπέλτης'' ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για τον Λιγνάδη

«Αισθανθήκαμε ότι δικάζονται άλλοι άνθρωποι και όχι ο κατηγορούμενος»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Ήταν χρέος μου να...» - ''Καταπέλτης'' ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης για τον Λιγνάδη

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και την Ειρήνη Αρβανίτη παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το άγριο περιστατικό στα MAD VMA με Light και Snik αλλά και για την υπόθεση Λιγνάδη(δείτε εδώ τις εξελίξεις).

Οι δηλώσεις του Γεράσιμου Σκιαδαρέση

«Ήταν χρέος μου να υπογράψω την επιστολή σχετικά με τους χειρισμούς του Κούγια στην υπόθεση Λιγνάδη. Η υπερασπιστική γραμμή του Λιγνάδη προσβάλει πολλούς ανθρώπους. Συνάδελφοί μου απαξιώθηκαν με πολλούς τρόπους από τον συγκεκριμένο δικηγόρο. Χρησιμοποιήθηκαν ομοφοβικά και ρατσιστικά σχόλια. Αισθανθήκαμε ότι δικάζονται άλλοι άνθρωποι και όχι ο κατηγορούμενος», είπε αρχικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Για τον καβγά μεταξύ Light και Snik, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ανέφερε: «Με έχει απασχολήσει πολύ το συμβάν αυτό. Δεν είχα ιδέα τι είναι η τραπ μουσική. Είδα κορίτσια 14 ετών να ακούν τραπ κι έπαθα σοκ, όχι απλώς το άκουγαν με ευχαρίστηση, ήταν παθιασμένες. Δεν μπορεί το τραγούδι να υποτιμά τις γυναίκες και να τους αρέσει. Κάτι δεν είναι υγιές σε όλη αυτή την ιστορία με την τραπ».

«Έχω συγχωρήσει συμπεριφορές λόγω μεγάλου ταλέντου!»

Το μεσημέρι της Τρίτης 14/6 καλεσμένος στο πλατό και την εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη, Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον, ήταν ο κορυφαίος Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου, ένα θέμα για το οποίο έχει ξαναμιλήσει εκείνος, αλλά και άλλοι συνάδελφοί του το τελευταίο διάστημα.

«Υπάρχουν όρια. Έχω δει σκληρές συμπεριφορές που τις έχω συγχωρήσει λόγω μεγάλου ταλέντου, λόγω μεγάλης καλλιτεχνικής οντότητας. Αλλά υπάρχουν όρια, πάντα. Δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με αυτό, αλλά δεν περνάνε τα όρια του ποινικά κολάσιμου. Οκ, είναι μια κακή συμπεριφορά, κατακριτέα, δεν μου αρέσει.

Το λέω, το στηλιτεύω όπου μπορώ, αλλά από εκεί και πέρα ο καλλιτέχνης είναι κάτι άλλο και του βγάζω το καπέλο. Αρκεί να μην περνάει τα όρια, να μην τραυματίζει άλλους ανθρώπους στην ουσία. Στιγμιαία όλοι πληγωνόμαστε από κάτι», είπε αρχικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε στη συνέχεια: «Εμείς στα χρόνια μας έτσι μεγαλώσαμε, ότι έτσι είναι το θέατρο. Όπου έβλεπα σκοτάδι, μαυρίλα και ότι εδώ θα βασανιστούμε, έφευγα. Ποτέ δεν μου άρεσε να μου μιλάνε άσχημα».