Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

«Κράτησε 30-40 λεπτά και βγήκαν μόνο...» - Ο Λευτέρης Ελευθερίου ξεκαθαρίζει για τη δήλωση του για τον Φιλιππίδη

Η συνέντευξη στην Ελένη Τσολάκη

«Κράτησε 30-40 λεπτά και βγήκαν μόνο...» - Ο Λευτέρης Ελευθερίου ξεκαθαρίζει για τη δήλωση του για τον Φιλιππίδη
News 25.06.2022 20:56
Από Δάφνη Επιθυμιάδη

O Λευτέρης Ελευθερίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Open Weekend το πρωί του Σαββάτου 25/6, όπου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Ο ηθοποιός μίλησε για το metoo και δήλωσε πως έχει ζητήσει συγγνώμη από συναδέρφους του που θεώρησε ότι τους έχει φερθεί άσχημα.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Ελευθερίου

Σχετικά με το κίνημα και αν πιστεύει πως αυτό θα φέρει την κάθαρση στο χώρο της υποκριτικής και του θεάτρου, ο ηθοποιός είπε πως σε καμία περίπτωση δεν θα φέρει την κάθαρση, και πως σε 4-5 χρόνια πάλι τέτοια πράγματα θα γίνουν.

Ο Λευτέρης μίλησε επίσης για μια κακή συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και για το πώς τα media εκμεταλλεύτηκαν τη δήλωσή του, πως θα έκανε ξανά παρέα μαζί του αν αθωωθεί, και το διαστρέβλωσαν.

«Καταλαβαίνω πως η δημοσιογραφία έχει ανάγκη να τραβήξει και εσείς είτε σε ένα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον.. ο τίτλος παραήταν για αυτό που είχε ειπωθεί.. η κουβέντα κράτησε 30-40 λεπτά και βγήκαν μόνο δύο κομμάτια...οφείλω μία τεράστια συγγνώμη»

«Καλό είναι να μη λέμε πάρα πολλά...»

Στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, την Πέμπτη 16/6, παραχώρησε συνέντευξη ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο οποίος μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την συνεργασία τους, αλλά και για τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί του ανα τα χρόνια και τον κατηγόρησαν μόλις ήρθε το κίνημα MeToo στην Ελλάδα.

Ο ηθοποιός, μάλιστα, πέρα από τους λόγους που επέλεξε να μην συνεργαστεί μαζί του από πολύ νωρίς, εξήγησε πως όλοι θα έπρεπε να αποκαλύπτουν από την αρχή τα κακώς κείμενα κάθε ανθρώπου, ενώ τόνισε πως και ο ίδιος μπορεί να είχε κακές στιγμές και συμπεριφορές προς άλλους συναδέλφους του, αλλά προσπαθεί να το αλλάξει.

«Ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος ο Πέτρος Φιλιππίδης, είναι ένας άνθρωπος πετυχημένος, ένας άνθρωπος που 30, 35 χρόνια, 40, δούλευε στον χώρο, έκανε επιτυχίες, αυτό είναι μία πτυχή ενός ανθρώπου.

Η δεύτερη πτυχή είναι ότι αυτό που ζούσαμε ως συνεργάτες του για κάποιους, και ειδικά για εμένα, ήταν δύσκολο να χειριστώ στο κομμάτι της συνεργασίας. Είπα, λοιπόν, ότι, εφόσον αυτός ο άνθρωπος στο κομμάτι πτυχής επιτυχίας και ταλέντου κλπ, δουλεύει 40 χρόνια, κάτι κάνει καλά, δεν μπορώ να πω εγώ κάτι επ' αυτού. Οπότε, εφόσον δεν μου ταιριάζει εμένα ο τρόπος, δεν ξανασυνεργάζομαι.

Και κάτι που έχω να πω για τους ηθοποιούς που συνεργάζονταν για 10-12 χρόνια μαζί του και που πρωτοστάτησαν στo MeToo και στo Instagram, ότι καλό είναι να μη λέμε πάρα πολλά, γιατί όταν θα ξανάρθει η εποχή των δύσκολων ανθρώπων και θα σταθούμε στο πλάι τους και θα έχουμε μεροκάματο, να μιλήσουμε από την πρώτη στιγμή που θα δούμε κάτι κακό», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ο Μάρκος είναι...» - Οι δηλώσεις του Λευτέρη Ελευθερίου για τον Σεφερλή μετά τον "σάλο" με το Super Mammy

Επική στιγμή για τον Λευτέρη Ελευθερίου - Θυμήθηκε τα παλιά την εποχή που ήταν οπερατέρ στον Παπαδάκη

Share