«Είναι και λίγο ύβρις αυτό το πράγμα» - Έξαλλη η Αφροδίτη Γραμμέλη με τον Αναστάσιο Ράμμο

Με αφορμή τις δηλώσεις του για το Black Out

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Είναι και λίγο ύβρις αυτό το πράγμα» - Έξαλλη η Αφροδίτη Γραμμέλη με τον Αναστάσιο Ράμμο

Ο Αναστάσιος Ράμμος, που πρόσφατα αναφέρθηκε και στο θέμα της πατρότητας, παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες, που προβλήθηκαν το Σάββατο 25/6. Την κούραση από το Black Out δεν έκρυψε, γεγονός που δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο.

Η Ναταλί Κάκκαβα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και την τηλεοπτική τους παρέα στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» έγινα έξαλλοι με όσα είπε ο τραγουδιστής.

Έξαλλοι με τις δηλώσεις του Ράμμου στο Όλα Γκουντ

Έτσι, η Αφροδίτη Γραμμέλη τόνισε πως «εμένα αυτό με θυμώνει! Γιατί ζούμε σε μια εποχή που δουλεύουμε επτά ημέρες την εβδομάδα όλοι, βλέπω 400 μηχανάκια τη μέρα με ανθρώπους όλων των ηλικιών να τρέχουν και να μοιράζουν καφέδες και φαγητά και να κουράζονται μες στον καύσωνα και , παιδιά σπουδαγμένα να μην παίρνουν ανάσα και βγαίνεις ένας άνθρωπος – ζωή να ‘χει και μακάρι να του πάνε όλα καλά – να πει ότι κουράζεται γιατί κάθεται και περιμένει το μακιγιάζ να φινικαριστεί! Ρε παιδί μου, είναι και λίγο ύβρις αυτό το πράγμα».

«Ακόμα και να συμβαίνει, δεν το λες ρε φίλε! Γιατί σου δόθηκε μια ευκαιρία… Που τον συμπαθώ πάρα πολύ τον Ράμμο και μου αρέσει ο τύπος» συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη σειρά του. Δεν το κάνει και χρόνια για να έχει συσσωρεύσει κούραση και να έχει βαρεθεί πια! Έπρεπε κανονικά να νιώθει και μια ευγνωμοσύνη, όταν είσαι ο τίποτα όσον αφορά τη δημοσιότητα και ξαφνικά μέσα σε ένα διάστημα ενός ή δύο χρόνων σου δίνεται η ευκαιρία να πας δεκαπέντε βήματα παρακάτω μέσα σε μια σεζόν τηλεοπτική, ε πες και ένα ευχαριστώ. Κάτσε να κουραστείς και λιγάκι».

Οι δηλώσεις του Ράμμου για το Black out

Το πρωί της Τετάρτης 22/6, δηλώσεις του Αναστάσιου Ράμμου προβλήθηκαν στην εκπομπή Happy Day, της οποία η κάμερα τον πέτυχε στα παρασκήνια των Mad VMA 2022. Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης και παρουσιαστής παραχώρησε δηλώσεις και μεταξύ άλλων μίλησε για το Black Out κι αν θα συνεχιστεί του χρόνου, αλλά και την εμπειρία του από όλο αυτό το επιχείρημα.

«Δεν νομίζω να υπάρχει το Black out του χρόνου, δεν έχω κάποια τέτοια ενημέρωση. Πολύ ωραία ήταν, θα το έκανα ξανά σίγουρα. Βέβαια ήταν πολύ κουραστικό. Ήταν πάρα πολλές ώρες αναμονή» ανέφερε ο Αναστάσιος Ράμμος. «Δηλαδή μέχρι να φτιάξουν. Να στηθεί αυτό, να ξεστηθεί, να κυνηγάμε τις κατσαρίδες και τα φίδια. Ήταν κουραστικό. Θα ήθελα να κάνω το Μπαμ του Φερεντίνου και το Άλλα Κόλπα του Βλάση Μπονάτσου».