Έτοιμος να γίνει μπαμπάς ο Αναστάσιος Ράμμος; - Οι δηλώσεις του τραγουδιστή στο After Dark

«Δεν γίνεται ένας άντρας και μια γυναίκα να...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έτοιμος να γίνει μπαμπάς ο Αναστάσιος Ράμμος; - Οι δηλώσεις του τραγουδιστή στο After Dark

Ο Αναστάσιος Ράμμος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή After Dark και μεταξύ της αποκάλυψης που έκανε για καλλιτέχνη, που πήρε τη θέση του σε μπάντα στη συνέχεια μίλησε για τα ερωτικά του αλλά και για το αν σκέφτεται να γίνει μπαμπάς.

Μπορεί να είναι ερωτευμένος και πολύ καλά στα προσωπικά του καθώς μετά από πέντε χρόνια έκανε σχέση. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως θα είναι για πάντα με την ίδια γυναίκα, καθώς έχει η θέση του είναι πως δεν υπάρχει μονογαμία για άντρες και γυναίκες και σίγουρα για εκείνον.

Οι δηλώσεις του Αναστάσιου Ράμμου για την πολυγαμία

«Θα ήθελα να κάνω οικογένεια… Πρέπει να το νιώσεις αυτό. Έρχεται μόνος του ο έρωτας. Δεν πιστεύω στη μονογαμία, ούτε στην ιδιοκτησία. Δεν γίνεται ένας άντρας και μια γυναίκα να έχουν για μια ζωή ένα ταίρι. Δεν γίνεται να είναι μόνο με έναν σεξουαλικά. Σε συντροφικότητα, αγάπη και να είναι ο άλλος δίπλα σου μια ζωή και να σου συμπαραστέκεται ναι» ανέφερε ο Αναστάσιος Ράμμος.

Θα έλεγε στη σύντροφό του ότι θέλει να πάει με άλλη γυναίκα; «Ναι. Θέλεις να έρθεις κι εσύ; Ρε παιδάκι μου είναι ειλικρινές αυτό. Αν το έκανες και δεν το έλεγες; Αν δεν το δεχτεί ή δεν πάει άλλο θα χωρίσετε. Τέλος. Σίγουρα το σεξ παίζει μεγάλο ρόλο. Εμένα η αγαπημένη μου λέξη είναι κ…α. Όχι η σεξουαλική αλλά σε ότι κάνεις».

Η Θεσσαλονικιά που του έχει ''κλέψει'' την καρδιά του τραγουδιστή

Ο Αναστάσιος Ράμμος βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή του και αυτό γενικότερα φαινόταν πάνω του και στη διάθεσή του, απλά εμείς δεν είχαμε καταλάβει ακόμα που ευθύνεται όλο αυτό. Την αποκάλυψη έμελλε να την κάνει ο ίδιος για τον εαυτό του, την Τετάρτη 18/5 μέσα από το Super Kατερίνα.

Ο τραγουδιστής είναι πολύ καλά στην προσωπική του ζωή, καθώς όπως αποκάλυψε είναι ερωτευμένος. Η αλήθεια είναι πως τελευταία του χρέωναν σχέση με γνωστό πρόσωπο όσο και να έλεγε εκείνος το αντίθετο τα κανάλια επέμεναν. Τώρα όμως που έχει το κορίτσι του θέλησε να μιλήσει για εκείνη, η οποία βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και για χάρη της ταξιδεύει συνέχεια.

«Είμαι ερωτευμένος! Γνώρισα ένα κορίτσι και μου αρέσει πάρα πολύ. Τώρα που μιλάμε είμαι στην Θεσσαλονίκη για δυο ημέρες και μόλις μου έκανε ένα καινούργιο τατουάζ, ένα φαντασματάκι. Θα γίνει tatoo artist».