«Καμικάζι αγάπη μου...» - Νίκος Κοκλώνης και Πηγή Δεβετζή βολτάρουν στο Τελ Αβίβ

Οι αναρτήσεις στα social

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Καμικάζι αγάπη μου...» - Νίκος Κοκλώνης και Πηγή Δεβετζή βολτάρουν στο Τελ Αβίβ

Ο Νίκος Κοκλώνης και η Πηγή Δεβετζή είναι γνωστό πια πως κάνουν πολύ καλή παρέα και παίρνουν και την Καινούργιου μαζί τους στα ταξίδια. Έτσι, και αυτό το Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού ξέκλεψαν λίγο χρόνο από τους επαγγελματικές τους δραστηριότητες για να ταξιδέψουν μέχρι το μακρινό Τελ Αβίβ.

Η Κατερίνα Καινούργιου πήγε στη Ρώμη, γι' αυτό έλειπε από την παρέα αυτή τη φορά. Οι δύο φίλοι, που είναι αρκετά ενεργοί στα social και δημοσιεύουν συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους και τις εξορμήσεις τους, μας έδειξαν πόσο όμορφα περνούν στο Ισραήλ.

Οι αναρτήσεις της Πηγής Δεβετζή και του Νίκου Κοκλώνη από το Ισραήλ

Κάνουν βόλτες στην πόλη με ηλεκτρικά πατίνια και η Πηγή Δεβετζή ανεβάζει stories στο Instagram, δείχνοντας μας παράλληλα πώς περνούν. Η αθλήτρια το «ζει» κυριολεκτικά φωνάζοντας στον Νίκο Κοκλώνη: «Καμικάζι αγάπη μου έλα πάρε με από εδώ».

Ο ceo της Barkingwell Media πάντως φαίνεται ιδιαίτερα εξοικειωμένος με το ηλεκτρικό πατίνι του, αφού όπως θα δείτε και στο story ανεβαίνει και γίνεται καπνός με τη φίλη του να τον ψάχνει.

Μετά τις βόλτες, οι δύο φίλοι κάθισαν να ξεκουραστούν σε ένα μαγαζί, στο οποίο έπαιζε το τραγούδι του «Χριστούγεννα»! «Εδώ αναγνωρίζουν την αξία μου», είπε σε ένα από τα stories του.

Νίκος Κοκλώνης και Πηγή Δεβετζή και στα Mad VMA

Τα Mad Video Music Awards έχουν ήδη ξεκινήσει και ένας ένας οι celebrities καταφθάνουν στο Κλειστό Γήπεδο του Tae Kwon Do για να παρακολουθήσουν την τελετή των βραβείων.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος έφτασε με την καλή του φίλη Πηγή Δεβετζή και χαμογέλαγε σε όλους, όπως άλλωστε συνηθίζει.

Βέβαια κανείς δεν περίμενε ότι οι fans θα φωνάζουν όσο δεν φώναξαν για κανέναν και θα τον χαιρετούν με τιμές Σάκη Ρουβά πριν μια 20ετία.

Ο σούπερ σταρ της βραδιάς φορούσε ένα ολόλευκο κοστούμι, χωρίς μπλούζα ή πουκάμισο με αποτέλεσμα να αχνοφαίνεται το καλογυμνασμένο του στήθος.

Φυσικά τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω και όχι άδικα, διότι είναι ο παραγωγός που φιλοξενεί ορισμένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά σόου στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Νίκος Κοκλώνης στα Mad Vma

Στα Mad ο Κοκλώνης