Πατέρας για πρώτη φορά ο Γιώργος Τσούλης - Έγκυος η σύντροφός του, Μαριαλένα

Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα αμέσως μετά τον γάμο τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πατέρας για πρώτη φορά ο Γιώργος Τσούλης - Έγκυος η σύντροφός του, Μαριαλένα

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο διανύει ο Γιώργος Τσούλης ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου 25/6 παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Μαριαλένα (δείτε εδώ φωτογραφίες), με φίλους και συγγενείς να είναι μαζί τους σε αυτήν την υπέροχη στιγμή.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα social media ξαφνικά, μιας και ο σεφ μιλάει σπάνια για την προσωπική του ζωή και δεν είχε αποκαλύψει πως θα γίνει γαμπρός!

Μάλιστα, ο ίδιος με την αγαπημένη του θα γίνουν και για πρώτη φορά γονείς, με την κοιλίτσα της πανέμορφης νύφης να διακρίνεται μέσα από νυφικό της, ενώ και τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση γέμισαν ευχές για το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Πατέρας για πρώτη φορά ο Γιώργος Τσούλης

Πατέρας για πρώτη φορά ο Γιώργος Τσούλης 

Πατέρας για πρώτη φορά ο Γιώργος Τσούλης σχόλιο

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Τσούλη

Ο Γιώργος Τσούλης έχει αναλάβει πολλές επιτυχημένες κουζίνες ελληνικών εστιατορίων και έχει μοιραστεί τις μαγειρικές του ικανότητες μέσα από δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές σε Ελλάδα και Κύπρο.

Με το μοναδικό του ταπεραμέντο και την αμεσότητα στην επικοινωνία, ο Chef Γιώργος Τσούλης έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού που τον ακολουθεί πιστά και εμπιστεύεται τις συνταγές του που ανανεώνονται καθημερινά στο giorgostsoulis.com και στα social media @giorgos_tsoulis, ενώ κάθε Παρασκευή στις τέσσερις το μεσημέρι μοιράζεται μαζί μας νέο video μαγειρικής #ΜηΜασάς μέσα από το YouTube κανάλι του @GiorgosTsoulis.

Τη χρονιά που πέρασε, ο οργανισμός Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy® και Greek Taste Beyond Borders τίμησε τον Γιώργο Τσούλη με τα βραβεία Chef της Χρονιάς και Παγκόσμιος Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας, καθώς και με χρυσό μετάλλιο Quality & Taste από το estiatoria.gr.

Αυτό τον καιρό ο Chef παράγει καθημερινά, μαζί με την ομάδα του, νέες πεντανόστιμες συνταγές για το site και τα digital media του στο cooking studio #tsoulomageiremata στα Μελίσσια.