"Στην αρχή ήμουν αρκετά θυμωμένος" - Η αποκάλυψη του Βασίλη Μπισμπίκη για την σχέση του με την Βανδή

"Υπήρχε πολύ κυνηγητό"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην εφημερίδα REAL και την Κορύνα Μανταγάρη μίλησε πρόσφατα ο Βασίλης Μπισμπίκης και αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική του επιτυχία, όσο και στην σχέση του με την Δέσποινα Βανδή, με την οποία μάλιστα αναμένεται και να συνεργαστεί.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη για την επαγγελματική & προσωπική του ζωή

«Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μία ωραία συγκυρία, γιατί κι εγώ έχω να κάνω τραγωδία από το 2009, όταν ανεβάσαμε τον «Ορέστη» του Ευρυπίδη με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, πάλι με ξένο σκηνοθέτη, τον Σλόμπονταν Ούνκοβσκι. Κάθε φορά που ακούω ότι ένας σκηνοθέτης έχει διαφορετική γλώσσα από τη δική μας, την ελληνική, και μία διαφορετική θέση και άποψη πάνω στην τραγωδία, νιώθω πως θέλω να συμμετέχω. Πάντα με ερεθίζουν αυτές οι συνεργασίες, με σκοπό να γεννήσουμε κάτι μη αναμενόμενο.

Ο θίασος αποτελείται από παιδιά, όπως η Έλλη Τρίγγου και η Δανάη Μιχαλάκη, που έχουμε συνεργαστεί στις Άγριες Μέλισσες. Είμαστε σε διαδικασία προβών ακόμα, οπότε δεν μπορώ να πω και πάρα πολλά πράγματα σε σχέση με αυτά που φτιάχνουμε, αλλά νομίζω ότι δεν έχει και νόημα. Θα το κρίνει ο θεατής. Είμαι σε μία φάση δημιουργική.

Είναι μικρός ακόμα, αλλά σε γενικές γραμμές δεν ανησυχώ. Ελπίζω ότι οι νέοι άνθρωπο, όπως ο Μιχαλάκης είναι 9,5 ετών και όλα τα άλλα παιδιά, η πολύ νέα γενιά, ελπίζω ότι θα αλλάξουν κάτι. Οι νέοι άνθρωποι είναι η μόνη ελπίδα στο να αλλάξει κάτι στην κοινωνία. Οπότε, αν δεν ελπίζεις και δεν βοηθήσεις προς αυτή την κατεύθυνση, δεν υπάρχει σωτηρία. Εμπιστεύομαι».

Ενώ μοιάζεις να μη συμπαθείς το lifestyle βρίσκεσαι στο επίκεντρο της δημοσιότητας και λόγω της σχέσης σου με τη Δέσποινα Βανδή. Πώς το διαχειρίζεσαι αυτό;

Στην αρχή ήμουν αρκετά θυμωμένος και τώρα πια έχω χαλαρώσει κάνω τη ζωή μου όπως θα την έκανα αν δεν με παρακολουθούσαν. Ένιωσα ότι ξεπερνούν τα όρια.

Ένιωσες κυνηγητό;

Δεν ένιωσα, υπήρχε.

Τώρα έχει σταματήσει;

Ναι, κάπως. Αλλά δε μπορείς να σταματήσεις και να ζεις. Δεν μπορώ να ζω και να φαντάζομαι ότι κάποιος είναι γύρω για να με φωτογραφίσει. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό το πράγμα, δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Δε νιώθω κάτι άσχημο.

Νιώθεις ότι ο έρωτας σε τροφοδοτεί;

Χωρίς έρωτα δεν ζεις. Ό,τι είδους έρωτας και να είναι αυτός, είτε με τη δουλειά σου, είτε με τη σύντροφό σου, είναι ένα κομμάτι μέσα στη ζωή. Προφανώς σε τροφοδοτεί και σου δίνει έμπνευση και τα πάντα.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη για την επαγγελματική & προσωπική του ζωή

Πού θα πάνε διακοπές Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης

Φουλ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι είναι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης οι οποίοι ανυπομονούν να περάσουν μαζί το πρώτο τους καλοκαίρι. Παρά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, το ζευγάρι έχει προγραμματίσει τα πάντα με σκοπό να πάνε κάπου μαζί και να ξεκουραστούν.

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα Real Life και το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης σχεδιάζουν διακοπές στην Πάρο, ένα νησί αρκετά αγαπημένο για την τραγουδίστρια. Δεν είναι τυχαίος μάλιστα προορισμός, καθώς η Δέσποινα Βανδή γνώρισε για πρώτη φορά τον Βασίλη Μπισμπίκη στην Πάρο και συγκεκριμένα στο εξοχικό σπίτι του Λάκη Λαζόπουλου ο οποίος εκείνη την περίοδο φιλοξενούσε τον καλό του φίλο.

Κανείς τους τότε δεν μπορούσε να φανταστεί τα όσα θα ακολουθούσαν στην προσωπική τους ζωή, αφού αρκετά χρόνια μετά, ο Βασίλης και η Δέσποινα έγιναν ζευγάρι! Φέτος το καλοκαίρι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν καλοκαιρινές περιοδείες. Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην τραγωδία του Σοφοκλή «Αντιγόνη» σε σκηνοθεσία Λιθουανού Τσέζαρις Γκραουζίνις, μαζί με την Έλλη Τρίγγου, τη Δανάη Μιχαλάκη και τον Γιώργο Παπαγεωργίου και τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

Η Δέσποινα Βανδή ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της συναυλίες δίπλα στον Γιώργο Θεοφάνους. Η πρεμιέρα τους μάλιστα έγινε στο Κατράκειο Θέατρο όπου παρουσίασαν ένα δυνατό πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια.

Από τις πιο δυνατές στιγμές της βραδιάς, το ντουέτο που της Δέσποινας Βανδή μαζί με την κόρη της, Μελίνα Νικολαϊδη.

Μαμά και κόρη περνούν αρκετό χρόνο μαζί, χωρίς φυσικά η Δέσποινα Βανδή να παραμελεί και τον γιο της, ο οποίος έχει ιδιαίτερο ταλέντο στην μαγειρική.

Πρόσφατα η Δέσποινα Βανδή δήλωσε για την κόρη της: «Αν το παιδί μου που φέτος έδινε πανελλήνιες εξετάζεις, μου έλεγε ότι πάει να ζει την Βανδή με τον Θεοφάνους, θα του έλεγα όχι. Με ψυχραιμία σκέφτομαι τον αποχωρισμό μου από την Μελίνα. Δεν θα βάλω φαγητό στην κατάψυξη. Η κόρη μου είναι πολύ δύσκολη στο φαγητό, ο γιος μου είναι ο μάγειρας του σπιτιού».

Το φετινό καλοκαίρι βρίσκει την Δέσποινα Βανδή πιο ανανεωμένη από ποτέ! Μπορεί το πρόγραμμα της περιοδείας της να είναι «φορτωμένο» προτεραιότητά της ωστόσο αποτελούν οι άνθρωποι που βρίσκονται στην καρδιά της, ένας από αυτούς και ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο άνδρας που έκανε την τραγουδίστρια να γυρίσει σελίδα στη ζωή της.