"Πάντα υπάρχει εκείνο το..." - Η ανάρτηση σπόντα της Φαίης Σκορδά για το τηλεοπτικό της μέλλον

Τι συμβαίνει τελικά με τον ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Χαμός επικρατεί το τελευταίο διάστημα αναφορικά με το επαγγελματικό μέλλον της Φαίης Σκορδά και για αν τελικά θα συνεχίσει στον ΑΝΤ1, είτε μόνη είτε ξανά με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η παρουσιάστρια δεν έχει μιλήσει ακόμα ανοιχτά, ωστόσο σε μια πρόσφατη δήλωσή της, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δεν αποφεύγω να απαντήσω, θα έρθει η στιγμή που θα μιλήσουμε, αλλά νομίζω ότι είναι ύβρις εκ μέρους μου αυτή τη στιγμή να καταχραστώ έστω και ένα δευτερόλεπτο από τη λάμψη και το χαμόγελο που είχε η οικογένεια που μας μίλησε πριν».

Η Φαίη Σκορδά, ωστόσο, το απόγευμα του Σαββάτου 26/6, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικές φωτογραφίες της με μπικίνι, της οποίες και συνόδευσε με μια λεζάντα όλο νόημα.

Η ανάρτηση σπόντα της Φαίης Σκορδά για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Πάντα υπάρχει εκείνο το καλοκαίρι που σε αλλάζει» έγραψε συγκεκριμένα και αν αυτό σημαίνει αλλαγή στην επαγγελματική της ζωή, τότε πρόκειται για μια μεταγραφή "σεισμός" εν όψει του καλοκαιριού.

Η ανάρτηση σπόντα της Φαίης Σκορδά για το τηλεοπτικό της μέλλον

Πολλοί οι μνηστήρες για την Φαίη Σκορδά

Η τηλεοπτική σεζόν σιγά σιγά φτάνει προς το τέλος της και ακόμα η Φαίη Σκορδά δεν έχει ανανεώσει με το κανάλι του Αμαρουσίου, ενώ πολλά λέγονται για το τηλεοπτικό της μέλλον. Όλα αυτά σχολίασε η Κατερίνα Γκαγκάκη από τη θέση της Διευθύντριας Επικοινωνίας στο Open απάντησε στις φήμες που ήθελαν τη Φαίη Σκορδά να εγκαταλείπει τον ANT1 για το OPEN.

Η διευθύντρια διευκρίνισε ότι κάτι τέτοιο δεν βρίσκεται στο τραπέζι από πλευράς του καναλιού και ότι πρόκειται απλώς για φήμες. «Το διαψεύδουμε και επίσημα είπε. Το ίδιο έκανε και στην περίπτωση της Κατερίνας Καραβάτου, εξήγησε πως δεν τέθηκε ποτέ θέμα διεκδίκησής της.