Διαζύγιο προ των πυλών για Τέτα Καμπουρέλη και Βασίλη Γκουρούση

Οδεύουν προς την λύση του γάμου του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διαζύγιο προ των πυλών για Τέτα Καμπουρέλη και Βασίλη Γκουρούση

Ο Βασίλης Γκουρούσης αποφυλακίστηκε μετά από 14 μήνες, ωστόσο δεν είναι τίποτα πλέον ίδιο για εκείνος και τη σύζυγό του, Τέτα Καμπουρέλη, μιας και το ζευγάρι εδώ και καιρό βρίσκεται σε διάσταση.

Διαζύγιο προ των πυλών για Τέτα Καμπουρέλη και Βασίλη Γκουρούση

Σύμφωνα με πληροφορίες της REAL, η γνωστή επιχειρηματίας έχει φύγει από το σπίτι όπου έμενε μαζί του και μένει με την μητέρα της μέχρι να λάβει οριστικές αποφάσεις για τον γάμο της με τον θεατρικό επιχειρηματία. Το ζευγάρο συμπλήρωσε φέτος 31 χρόνια έγγαμου βίου, όμως η σοβαρή κρίση που περνά δείχνει τον δρόμο προς διαζύγιο.

Η Τέτα Καμπουρέλη μάλιστα την ανησυχεί πολύ μήπως χάσει όλα όσα κατέκτησε με πολύ κόπο, αφού η περιουσία της είναι δεσμευμένη εξαιτίας των κατηγοριών που βαρύνουν τον σύζυγό της.

Διαζύγιο προ των πυλών για Τέτα Καμπουρέλη και Βασίλη Γκουρούση

«Η περιουσία μου είναι δεσμευμένη, δουλεύω...»

Λίγες μέρες μόλις μετά την αποφυλάκιση του συζύγου της, Βασίλη Γκουρούση, η Τέτα Καμπουρέλη μιλά ανοιχτά στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλα, και όπως είδαμε μέσα από απόσπασμα του Happy Day, μίλησε για τις δυσκολίες που βίωσε και που βιώνει από τη μέρα που φυλακίστηκε ο σύζυγός της μέχρι και σήμερα.

Αναφερόμενη σε αυτό είπε: «Μετά το συμβάν, η περιουσία μου είναι δεσμευμένη. Δουλεύω και ζω. Κι έτσι πρέπει να γίνεται. Ζω από τότε που έγινε το συμβάν καθημερινά με τη βιοπάλη και πάλι λέω “δόξα τω Θεώ”» και μάλιστα με αφορμή το απόσπασμα ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε στη συνάντησή του με τον Βασίλη Γκουρούση μετά την αποφυλάκισή του.

Όπως του είπε, πέρασε δύσκολα στη φυλακή, «προέβη σε κακές πράξεις προς τον εαυτό του», πούλησε τα τρία αυτοκίνητά του για να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις ενώ για τη σχέση του με τη σύζυγό του ανέφερε ότι είναι σε «στάση αναμονής».

Μάλιστα έκανε λόγο για «λόγια» που έβαλαν στη σχέση του με τη σύζυγό του ενώ όπως ανέφερε ο Κώστας Φραγκολιάς θα επιστρέψει στο σπίτι του με τη σύζυγό του.