"Επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενά μου" - Τα νέα "καρφιά" της Μαρίας Κίτσου στην Ελεονώρα Μελέτη

Με αφορμή όσα είπε η παρουσιάστρια για την ηθοποιό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στις κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε η Μαρία Κίτσου, με αφορμή την καλοκαιρινή της περιοδεία από το Κατράκειο θεάτρο Νίκαιας με την παράσταση «Ηλέκτρα του Ευριπίδη» όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και τον Γιώργο Κωνσταντίνου.

Η γνωστή μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα του Mega Καλημέρα, με αφορμή τη συνέντευξη της και τον σχολιασμό «όρνια» ως προς τους δημοσιογράφους.

Η απάντηση της Κίτσου στην Μελέτη

«Τι να πω τώρα εγώ γι’ αυτό. Είμαστε σε έναν πάρα πολύ ωραίο χώρο, γιατί να μιλήσουμε γι’ αυτά. Επιβεβαιώθηκαν τα λεγόμενά μου. Αυτό» απάντησε η Μαρία Κίτσου.

Αυτή είναι η συνέντευξη της Κίτσου

Την επίμαχη συνέντευξη που εξόργισε την Ελεονώρα Μελέτη την παραχώρησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πιο έντονες στιγμές που έχει περάσει στη ζωή της (δείτε εδώ τι είχε πει για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια), ενώ έκανε μία ιδιαίτερη αναφορά στην μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι Άγριες Μέλισσες.

Όπως εξήγησε, η πανδημία βοήθησε σε ένα βαθμό, ωστόσο η αντιμετώπιση που είχαν οι ηθοποιοί από τις εκπομπές ήταν, όπως είπε χαρακτηριστικά «άγρια».

«Ήταν προστατευτικό αυτό που έγινε με τον covid. Μας βοήθησε όλο αυτό που έγινε με την πανδημία, γιατί δεν βγαίναμε έξω στον κόσμο, φορούσαμε μάσκες. Όταν άνοιξε όμως όλο αυτό, ήταν λίγο too much. Αλλά όχι από τον κόσμο. Ο κόσμος ήταν υπέροχος στις εκδηλώσεις του.

Ήταν δύσκολο να βλέπεις ό,τι λες και ό,τι κάνεις ή δεν κάνεις, να γράφεται, να διαστρεβλώνεται ή να χρησιμοποιείται για άλλους λόγους. Δεν μου αρέσει αυτού του είδους η έκθεση. Είναι άγριο να κάθονται στις εκπομπές και στα πάνελ να προσπαθούν σαν όρνια – αρπακτκά να ξεζουμίσουν το παραμικρό, να βρουν πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν. Όλο αυτό το πράγμα ήταν πολύ άσχημο. Δεν έχει σχέση με τη δουλειά μας», είπε η Μαρία Κίτσου.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στον θάνατο του πατέρα της, είπε: «Ο θάνατος του πατέρα μου ήταν συγκλονιστικός. Στην πρώτη πρεμιέρα μου στο θέατρο έχασα τον πατέρα μου. Είναι νεκρή αντίληψη ότι οι ηθοποιοί είναι υπεράνθρωποι ή παλιάτσοι του κόσμου.

Δεν καταλαβαίνω γιατί όταν ο κόσμος έχει πληρώσει εισιτήριο, πρέπει να δει την χειρότερη εκδοχή του εαυτού σου, όταν εσύ παίζεις και δεν είσαι καλά. Εγώ παρόλα αυτά έπαιξα γιατί ένιωθα ότι το είχα ανάγκη και αυτό με βοήθησε να το αντιμετωπίσω».