Ευχάριστα νέα για τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη - Μόλις έγινε γνωστό ότι....

Πανευτυχής ο ηθοποιός!

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη - Μόλις έγινε γνωστό ότι....

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” το πρωί της Κυριακής 26/6 και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην Σίσσυ Χρηστίδου και τους συνεργάτες της, με αφορμή την παράσταση “Αντιγόνη” που πρωταγωνιστεί και θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια του αφιερωματικού βίντεο που προβλήθηκε για τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, αποκαλύφθηκε και ένα άγνωστο αλλά πολύ σημαντικό γεγονός για τον γνωστό ηθοποιό.

Είναι γεγονός πως δε συνηθίζει να κάνει συχνά εμφανίσεις και προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γι' αυτό και δεν έγινε γνωστό νωρίτερα το ευτυχές νέο.

Η αποκάλυψη για τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του Mega, η κόρη του Ιεροκλή Μιχαηλίδη, που είναι φιλόλογος και εργάζεται σε εκδόσεις, έγινε μαμά και πριν από 20 ημέρες έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

«Είναι ωραία να είσαι παππούς. Περιμένω να μεγαλώσει η εγγονή μου και να αρχίσω να παίζω μαζί της», δήλωσε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης για την εγγονή του που ήρθε στη ζωή και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του καθώς έλαμπε όλο του το πρόσωπο.



Σε παλιότερη συνέντευξή του ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης είχε πει πολύ λίγα πράγματα για την κόρη του που δεν έχει ακολουθήσει τα δικά του χνάρια στον καλλιτεχνικό χώρο.

"Έχω μια κόρη που είναι 32 ετών, είναι φιλόλογος και δουλεύει σε εκδόσεις. Είναι πολύ καλό παιδί και έχουμε μια άριστη σχέση. Είμαι παντρεμένος πολλά χρόνια. Γεννήθηκα παντρεμένος. Οι σχέσεις, όμως, είναι αδυσώπητες και περνάνε από σαράντα κύματα.

Στο παρελθόν, την εποχή των γονιών μου -που παρεμπιπτόντως είναι ακόμα μαζί και ευτυχισμένοι- οι ρόλοι ήταν πιο ξεκάθαροι".

«Φώναζα και τους δύο μπαμπά»

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Η ζωή είναι στιγμές, και μίλησε για την οικογένειά του και τον τρόπο που μεγάλωσε, αλλά και για τα δικά του παιδιά και την συμπεριφορά τους ως γονιός, συγκριτικά και με τα πρότυπα που είχε από τους δικούς του γονείς, ενώ σε προηγούμενη συνέντευξή του είχε αναφερθεί στα ριάλιτι της εποχής.

Ο ηθοποιός εξήγησε πως πέρασε τα 2-3 χρόνια της ζωής του στην Αυστραλία, καθώς μετά την γέννησή του, ο πατέρας και η μητέρα του αποφάσισαν να εγκατασταθούν εκεί. Μεγαλώνοντας, μάλιστα, αυτό που προσπαθούσαν να του μάθουν είναι πως πρέπει να δουλέψεις για να αποκτήσεις αυτό που θέλεις πραγματικά.

«Πήγε καλά η δουλειά, απλώς ο πατέρας μου δεν ήθελε να περάσει τη ζωή του εκεί, δεν προσαρμόστηκε ποτέ. Οπότε δουλεύοντας σκληρά μέρα νύχτα -επειδή ήταν καλός τεχνίτης σιδεράς- κατάφερε να κάνει ένα κομπόδεμα. Ο πατέρας μου και ο θείος μου ήταν αδέρφια ενωμένα, σαν να ήταν ένα – θεωρούσα πατέρα μου και τον θείο μου, φώναζα και τους δύο “μπαμπά”- ήταν άνθρωποι που πιάναν τα χέρια τους», είπε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε: «Οι περισσότεροι της γενιάς μας που ήμασταν φτωχοί και αποκτήσαμε μια άνεση δίναμε περισσότερα από αυτά που έπρεπε στα παιδιά μας. Θα γίνω παππούς και έχω ακόμα ενοχές που δεν ήμουν παρών. Ήταν σοφά τα παιδιά μας και δεν ζητούσαν».