«Όταν έρθει η στιγμή να..» - Η Ιωάννα Μαλέσκου αποφεύγει διακριτικά να απαντήσει για ενδεχόμενη συνεργασία με Λιάγκα

Η on air αντίδρασή της

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Όταν έρθει η στιγμή να..» - Η Ιωάννα Μαλέσκου αποφεύγει διακριτικά να απαντήσει για ενδεχόμενη συνεργασία με Λιάγκα

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησε η φήμη πως η Ιωάννα Μαλέσκου θα πάρει -κατά κάποιον τρόπο- τη θέση της Φαίης Σκορδά στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, στον ΑΝΤ1. Η μεταγραφή της παρουσιάστριας του Love it στο κανάλι του Αμαρουσίου έχει ακουστεί πολύ, μετά τις φήμες για αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από την πρωινή ζώνη του σταθμού αλλά προς το παρόν τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Γενικώς, η Μαλέσκου αποφεύγει να μιλήσει στις κάμερες για το επαγγελματικό της μέλλον και αρνείται να επιβεβαιώσει ή να αναιρέσει όσα ακούγονται για εκείνη. Ακόμα και όταν μιλά, τα λέει διπλωματικά.

Η δημοσιογράφος Ρέα Ιωάννου και η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» συνάντησαν την παρουσιάστρια έξω από τα στούντιο της εκπομπής της.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου

Σε σχετική ερώτηση, η Ιωάννα Μαλέσκου δήλωσε: «Δεν έχω να σας απαντήσω κάτι προφανώς. Το καταλαβαίνετε αυτό. Ούτε τα δημοσιεύματα ακούω γενικότερα. Ό,τι είναι να απαντήσουμε, όταν έρθει η στιγμή να το απαντήσουμε, νομίζω ότι θα το κάνουμε με τον σωστό τρόπο. Από εκεί και πέρα, ό,τι δημοσίευμα γράφεται, το διαβάζετε εσείς, το διαβάζουμε κι εμείς, το διαβάζω κι εγώ και όλα καλά. Δεν έχω να σας απαντήσω κάτι, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Καλή συνέχεια. Καλό καλοκαίρι θα απαντήσω σε εσάς, καλή συνέχεια και καλό μεσημέρι».

«Με τη σύγκριση έχω καεί»

Σούσουρο έχει προκαλέσει το όνομα τηςΙωάννας Μαλέσκου, καθώς η Κρητικιά παρουσιάστρια αναμένεται να αποχωρήσει από τον ΣΚΑΙ, το κανάλι που την έφερε στην Αθήνα και να προχωρήσει σε νέα επαγγελματικά σχέδια. Και ενώ οι φήμες φουντώνουν εκείνη αποφεύγει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το οτιδήποτε.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ιωάννας Μαλέσκου είναι η συνεχής σύγκριση που δεχόταν, καθώς το κοινό συχνά την ταύτιζε με μια εκδοχή της Ελένης Μενεγάκη, από τα πρώτα της χρόνια στον χώρο. Ενώ πλέον έχει ξεκινήσει μια μεγάλη σύγκρισή με τη διάδοχό της, την Μαρία Μπακοδήμου.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που συγκρίνουν τις δύο παρουσιάστριες, υποστηρίζοντας μάλιστα πως η δεύτερη θα σώσει την μεσημεριανή ζώνη του σταθμού. Σε όλα αυτά προσπάθησε να απαντήσει η Μαλέσκου, μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Δεν μου αρέσει να συζητάω για άλλα πρόσωπα, γενικά με την σύγκριση έχω καεί και χωρίς καν να το επιδιώξω. Μου αρέσει αυτό που είμαι και αυτό που σχηματίζομαι», σχολίασε χαρακτηριστικά.