Χαρές για τη Μαρία Καλάβρια - Μόλις έγινε θεία

Η γλυκιά ανάρτηση στο Instagram

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Χαρές για τη Μαρία Καλάβρια - Μόλις έγινε θεία

Η Μαρία Καλάβρια - η οποία πρόσφατα άφησε υπονοούμενα για επικείμενο γάμο φίλης της- έγινε πρόσφατα θεία και το ανακοίνωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H τρισευτυχισμένη θεία δημοσίευσε μία φωτογραφία του μωρού από το μαιευτήριο ακόμα καθώς δε μπορούσε να κρύψει τη χαρά της. Κοιμάται στο κρεβατάκι του και η θεία του το απαθανατίζει με περηφάνια.

Συγκεκριμένα, ο αδερφός της Γιώργος και η σύζυγός του Δανάη Πάλλη έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι την Παρασκευή 24/6. Η όμορφη πριγκίπισσα τους ζύγιζε 3.020 κιλά και 50 εκατοστά.

Όπως ήταν επόμενο, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό τους την ιδιαίτερη αυτή στιγμή η Μαρία Καλάβρια.

Η ανάρτηση της Μαρίας Καλάβρια

«Νέο μέλος στην οικογένεια» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Καλάβρια στην ανάρτησή της.

«Είχα εμμονικό θαυμαστή»

Η Μαρία Καλάβρια, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα το πρωί της Τετάρτης 20/4 και μίλησε για την εποχή που δούλευε ως μοντέλο και για τις αμοιβές που έπαιρναν παλαιότερα τα μοντέλα, ενώ προχώρησε και σε αποκαλύψεις για το διαζύγιο και τα παιδιά της.

«Ξεκουράζομαι, απολαμβάνω τον εαυτό μου και τα σπορ. Είμαι ανοιχτή για την τηλεόραση, κάτι ετοιμάζω. Τα περισσότερα χρήματα που έχω πάρει για πασαρέλα ήταν περίπου 1.000.000 δραχμές. Ένα μοντέλο στην τηλεόραση παλιά πληρωνόταν πολύ καλά, τα χρήματα ήταν σημαντικά. Δεν έχω κάνει ποτέ διατροφή, όταν θέλω να προσέξω απλά θα κόψω τις βλακείες και θα κάνω γυμναστική», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτό που κράτησα δεν είναι ο γάμος μου, είναι τα παιδιά μου. 22 είναι η κόρη μου και 24 ο γιος μου. Δεν ήταν εύκολο το διαζύγιο γιατί ήμουν περίπου 20 χρόνια παντρεμένη. Το είχα αποφασίσει να τελειώσω αυτό το γάμο. Σίγουρα κρύβομαι, δε λέω τις σχέσεις μου στα παιδιά, στο γιο μου δεν άρεσε που μια σχέση μου είχε γίνει γνωστή».

«Δε θα σου πω όχι, στο αν ξαναέκανα σχέση με νεαρότερο άνδρα. Με φλέρταρε ένας λέγοντάς μου: Είμαι όμορφος, έχω 3 αυτοκίνητα, χρήματα και καλός εραστής. Είχα εμμονικό θαυμαστή και είναι άσχημο, είχε κάνει τατουάζ το πρόσωπό μου χωρίς καν να με ρωτήσει», κατέληξε η ίδια.