Δέσποινα Μοιραράκη: Το κρυφό δράμα της

«Τριάμισι χρόνια κράτησε αυτός ο γολγοθάς»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Δέσποινα Μοιραράκη: Το κρυφό δράμα της

Τις πιο δύσκολες ώρες βιώνει η Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της, Γιάννης Κοντούλης, ηττημένος από τον καρκίνο. Η ίδια δεν είχε αναφερθεί στην επιδείνωση της υγείας του και πάντα έλεγε πως όλα είναι καλά, ενώ μάλιστα δεν είχε εκμυστηρευθεί τίποτα ούτε στους συνεργάτες της στο Star.

Το κρυφό δράμα της Δέσποινας Μοιραράκη

«Επειδή την περιπέτεια την παρακολούθησα διακριτικά χωρίς να το ξέρουν και οι δύο. Τριάμισι χρόνια κράτησε αυτός ο γολγοθάς. Ο Γιάννης διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο. Ένα έχω να σας πω: Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι μία δυνατή γυναίκα και μακάρι κάθε άνδρας να βρει τέτοια σύντροφο.

Ο Γιάννης Κοντούλης ήταν ένας καλός άνθρωπος και άριστος αξιωματικός. Τον γνώρισα εξ αποστάσεως, ήμουν ένα μεσημέρι στο γραφείο του υπουργού και έρχονται τα αποτελέσματα αυτών που είχαν αποφοιτήσει από τη Σχολή Αμυνας.

Τότε έμαθα ότι βγήκε πρώτος ο άντρας που θα παντρευόταν η Μοιραράκη» ανέφερε ο Δήμος Βερύκιος στην εκπομπή «Happy Day», ξετυλίγοντας το κουβάρι των αναμνήσεων από τον σύζυγο της Δέσποινας Μοιραράκη.

Η επιχειρηματίας με πόνο ψυχής είπε στην Σταματίνα τα οποία και μας μετέφερε μέσω της εκπομπής της: «Ο Γιάννης δεν ήθελε να το ξέρει κανείς, δεν ήθελε κανείς να τον λυπάται. Τον τελευταίο χρόνο, αν είχες παρατηρήσει, δεν είχαμε εμφανιστεί πουθενά μαζί, γιατί ο Γιάννης είχε χάσει 25 κιλά.

Έδινε μία μάχη με αξιοπρέπεια, αλλά χαίρομαι γιατί ήμουν μαζί του μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μου είπε “σε λατρεύω” δύο φορές όσο του κρατούσα το χέρι. Ήξερε ότι ήμουν εκεί».

Μάλιστα, η ίδια πριν από λίγες μέρες είχε ανεβάσει φωτογραφίες στο Instagram, καθώς γιόρταζαν με τον Γιάννη Κοντούλη την επέτειο γάμου τους. «1/6/2011 – 1/6/2022, Παναγία μου, σε ευχαριστώ για αυτά τα 11 χρόνια ΖΩΗΣ, Happy anniversary» έγραφε στη λεζάντα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, Espresso, όλο αυτό το διάστημα λίγοι γνώριζαν το οικογενειακό δράμα. Με αξιοπρέπεια προσπαθούσε να σταθεί όρθια να μη λυγίσει από τη μάχη που έδινε ο άντρας της.

Μοιραράκη Κοντούλης

Πότε και που θα γίνει η κηδεία του συζύγου της Δέσποινας Μοιραράκη

Έχασε δυστυχώς την μάχη του με τον καρκίνο ο ναύαρχος, Γιάννης Κοντούλης, ο σύζυγος δηλαδή της Δέσποινας Μοιραράκη, με την δυσάρεστη είδηση να γίνεται γνωστή νωρίς το πρωί της Παρασκευής 24/6.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 2011 και όπως ήταν φυσικό η παρουσιάστρια του Cash or Trash είναι συντετριμμένη, με τους γιατρούς να κάνουν 20 λεπτά να την βγάλουν από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την εκπομπή Love It, την Τετάρτη 29/6, η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στην Μητρόπολη Αθηνών, ενώ στη συνέχεια φίλοι και συγγενείς θα βρεθούν στο Κοιμητήριο Γλυφάδας για το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Κοντούλη.