X-Factor highlights 26/6: Εντάσεις μεταξύ κριτών αλλά μαζί με μία έκπληξη που καθήλωσε το κοινό

Όσα είδαμε στο live της Κυριακής 27/6

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
X-Factor highlights 26/6: Εντάσεις μεταξύ κριτών αλλά μαζί με μία έκπληξη που καθήλωσε το κοινό

Παρότι έχουμε συνηθίσει να υπάρχει ευχάριστο κλίμα και αρκετά πειράγματα μεταξύ των κριτών, στο live της Κυριακής 26/6 στο X-Factor, είδαμε μεταξύ των ωραίων παρουσιών και φωνών, μία μικρή ένταση ανάμεσα σε δύο κριτές και πιο συγκεκριμένα στον Στέλιο Ρόκκο, ο οποίος ακόμα πειράζει τον Γεωργίου για εκείνο το φιλί, και τον Χρήστο Μάστορα.

Το κοινό λοιπόν πέρα από αυτά, απόλαυσε τις ερμηνείες των παιδιών αλλά και μία έκπληξη, μιας και στη σκηνή του μεγάλου μουσικού σόου, εμφανίστηκε η Αναστασία (που παραλίγο να τραυματιστεί στα MAD VMA) και μάγεψε τους πάντες με την μοναδική φωνή της.

Όσα παρακολουθήσαμε εχθές 26/6 στο X-Factor

«Είσαι τόσο αυστηρός γιατί..»

Το X-factor κάνει επιτυχία και αυτή την περίοδο το show βρίσκεται στη φάση των live, με τον Ηλία Ψινάκη να έχει εισβάλει στην κριτική επιτροπή και προκαλεί τον δικό του χαμό. Στο live της Κυριακής 26/5 κατά την διάρκεια της κριτικής του Μίλτου, ο Στέλιος Ρόκκος και ο Χρήστος Μάστορας ήρθαν σε μεγάλη αντιπαράθεση σχετικά με τις απόψεις τους.

Ο Μίλτος Χαρόβας, από την ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη, έπρεπε να τραγουδήσει το "Θα' μαι μια ζωή" του Σάκη Ρουβά στη σκηνή του X Factor και ο ίδιος δήλωσε από την αρχή ότι θα βάλει τα δυνατά του, αν και είχε αρκετό άγχος, μιας και θα τραγουδούσε μπροστά στον Ηλία Ψινάκη.

Κατά τη διάρκεια της κριτικής του, ο Στέλιος Ρόκκος του έκανε πολύ αρνητικά σχόλια για την ερμηνεία του, αν και σημείωσε ότι η διάθεσή του, σε πρώτο χρόνο, ήταν αρκετά καλή. Τα λεγόμενά του έβρισκαν εντελώς αντίθετο τον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος μάλιστα δεν δίστασε να πει στον Στέλιο Ρόκκο: "Είσαι τόσο αυστηρός γιατί ο Σάκης Ρουβάς είναι φίλος σου, κολλητός σου..."

Ο Μάστορας στο στόχαστρο του Ψινάκη

Ο παρουσιαστής, Αντρέας Γεωργίου, έδωσε το λόγο στον Χρήστο Μάστορα να μιλήσει, ο οποίος έχει μείνει μόνο με έναν παίκτη στο παιχνίδι. «Πώς αισθάνεσαι σήμερα;» ρώτησε ο Αντρέας Γεωργίου, με τον Ηλία Ψινάκη να σπεύδει να σχολιάσει την αποψινή στυλιστική επιλογή του καλλιτέχνη: «Γιάννα Αγγελλοπούλου Δασκαλάκη με τα διαμάντια. Γιάννα Αγγελοπούλου είναι απόψε»

Φυσικά, το χιούμορ του Ηλία Ψινάκη σκόρπισε γέλια ανάμεσα στους κριτές με τον Χρήστο Μάστορα να αδράζει την ευκαιρία να πει κι ένα τραγούδι.

O Χρήστος Μάστορας αιφνιδίασε την παίκτρια της ομάδας του

Στο πέμπτο live λοιπόν η Κατερίνα Λαζαρίδου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα έζησε μια από τις πιο μαγικές στιγμές της ζωής της, μιας και ο κριτής όταν ήρθε η ώρα να πει την άποψή του για την εμφάνισή της, της είπε ότι ήταν εξαιρετική και ότι κάποια σχόλια που ακούστηκαν ήταν πραγματικά άδικα.

Στη συνέχεια όμως της έκανε μια πρόταση που την άφησε με το στόμα ανοιχτό, καθώς της πρότεινε να είναι μαζί του επί σκηνής στη συναυλία που θα κάνει στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας στις 29 Ιουνίου. Η Κατερίνα ξεκίνησε να τρέμει και δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά της, μιας και όλα όσα άκουγε ήταν ένα όνειρο!

«Πες μου σε παρακαλώ να πυροβοληθώ, έχει ντυθεί έτσι;»

Η Κατερίνα Λαζαρίδου ωστόσο μετά την ερμηνεία της, δίχασε τους κριτές γιατί ορισμένοι δεν πίστευαν ότι της ταίριαζε και πολύ, ο Νίκος Μουρατίδης έδωσε στο ρούχο της, που δεν του άρεσε καθόλου.

«Κι εμένα να μου στείλεις τον ενδυματολόγο σου να του πω παραπάνω από δύο λόγια. Σου ανέφερα την προηγούμενη εβδομάδα κάποια ονόματα Whitney Houston, Celine Dion… Βγήκες να πεις Τα Λέμε. Δεν σου πάει αυτό το κομμάτι, δεν το είπες καλά. Όχι φωνητικά, έχεις φωνάρα για να τελειώνουμε με αυτό. Δεν το έντυσες καλά.

Μια κοπέλα η οποία έχει προδοθεί από έναν ηλίθιο και λέει Τα Λέμε κι αυτή τον βρίζει, έχει ντυθεί έτσι; Πες μου σε παρακαλώ να πυροβοληθώ. Έχει ντυθεί έτσι; Πρόκειται περί τρελής. Βάλε στόχους, ρεπερτόριο και δουλειά. Τη φωνάρα την έχεις».

Η εμφάνιση της Αναστασίας «έκλεψε» τις εντυπώσεις

Στη σκηνή λοιπόν ανέβηκε η Αναστασία, το φαινόμενο του TikTok, και ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες της, «Αμαρτίες» και «Λίγο Λίγο» τις οποίες λάτρεψε ο κόσμος από το πρώτο λεπτό.

Η 19χρονη τραγουδίστρια, συνεχίζει τη δυναμική της πορεία στη μουσική σκηνή με συμμετοχές σε μεγάλα μουσικά events και δυνατές συνεργασίες, είπε στον Αντρέα Γεωργίου μετά την εμφάνισή της: «Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Δεν το περίμενα. Ξεκίνησε από ένα βίντεο στο TikTok που το ανέβασα μόνο για μένα», ενώ αναφέρθηκε επίσης στη συνεργασία της με τον Γιώργο Μαζωνάκη στην καλοκαιρινή του περιοδεία ενώ «τον Σεπτέμβριο σας έχω ένα πολύ πολύ ωραίο δώρο».