"Με τον Μάρκο Σεφερλή..." - Κόλαφος η Μαρία Κίτσου μετά τα αρνητικά σχόλια που είχε ακούσει

Η απάντηση σε ερώτηση για πιθανή συνεργασία τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Δηλώσεις στις κάμερες παραχώρησε η Μαρία Κίτσου, οι οποίες προβλήθηκαν την Κυριακή 26/6. Η ταλαντούχα ηθοποιός και πρωταγωνίστρια των Άγριων Μελισσών (δείτε τι θα γίνει στο φινάλε), μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων και για τον Μάρκο Σεφερλη.

Μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε σχετικά με το Super Mammy, η ηθοποιός ρωτήθηκε αν ποτέ θα σκεφτόταν να συνεργαστεί μαζί του.

Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Κίτσου και ο Μάρκος Σεφερλής

«Μετά την επιτυχία των Άγριων Μελισσών έχω πάθει αγοραφοβικά σοκ. Τα αντιμετωπίζω ανάλογα με τη φάση μου. Όλοι έχουμε τις φάσεις μου. Όλοι έχουμε τις κλειστές μας που δεν θες να δεις κόσμο, άλλες φορές θες τον κόσμο και να επικοινωνήσεις μαζί του. Φυσικά και θα έπαιζα σε μια κωμωδία, όπως και σε μια καλή επιθεώρηση. Γιατί όχι;», είπε αρχικά.

Όσον αφορά τον Μάρκο Σεφερλή: «Θα μπορούσα να παίξω με τον Μάρκο Σεφερλή. Συνάδελφοι είμαστε όλοι. Δεν υπάρχουν πια διαχωρισμοί μεταξύ των ηθοποιών».

Μαρία Κίτσου για Μάρκο Σεφερλή

Για τα σχόλια αυτά είχε απαντήσει και ο ίδιος ο Σεφερλής

«Έτσι παιδιά, να μαζευτείτε πολλοί και να χτυπάτε. Έχετε καταλάβει ότι ο Σεφερλής δεν νικιέται εύκολα, γιατί έχει δίπλα του όλο αυτόν τον κόσμο που τον αγαπάει και τον στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Έχει ένστικτο και καταλαβαίνει ποιοι είναι οι ψεύτες κι οι υποκριτές. Όπως και καταλαβαίνει για ποιον λόγο γίνεται όλο αυτό το παιχνίδι και από ποιον υποκινείται. Σας το λέω λοιπόν, ότι εγώ παραμένω εδώ. Θα κάνω τον κόσμο να γελάει και να βλέπει τη ζωή με αισιοδοξία, και μέσα από τη δουλειά μου κι έξω από αυτή.

Τώρα φιλαράκια μου, απευθύνομαι σε εσάς. Θα είμαι πάντα εδώ, το γέλιο σας. Θα είμαι πάντα δίπλα στο δάκρυ σας, να προσπαθώ να το κάνω κι αυτό γέλιο, με τον δικό μου τρόπο. Ξέρετε εσείς. Καλό Πάσχα σε όλους, με αγάπη», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο ηθοποιός.