«Δεν πιστεύω ότι κάνουμε bullying σε...» - "Κόλαφος" ο Κώστας Σόμμερ για το Super Mammy

Η απάντησή του στα σχόλια που δέχτηκε η σειρά του Μάρκου Σεφερλή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν πιστεύω ότι κάνουμε bullying σε...» -

Στην κάμερα της εκπομπής Τι Λες Τώρα μίλησε ο Κώστας Σόμμερ, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην σειρά του Μάρκου Σεφερλή που συμμετέχει, Super Mammy, μια σειρά που πριν λίγο καιρό σχολιάστηκε έντονα λόγω μερικών ατακών.

Τα σχόλια του Κώστα Σόμμερ για το Super Mammy

«Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω ότι έχουμε θίξει, μειώσει ή κάνουμε bullying σε κάποιον. Σαφώς αυτό το χιούμορ είναι ένα πιο ιδιαίτερο χιούμορ, αλλά γι΄αυτό υπάρχει και ένα τηλεκοντρόλ που άμα δεν σου αρέσει κάτι, μπορείς εύκολα να πατήσεις το επόμενο κουμπάκι».

Μάλιστα, ανέφερε πως σκεφτόταν μαζί με την Βαλεντίνη Παπαδάκη, να αναλάβουν κάτι τηλεοπτικό αλλά όλα αυτά άλλαξαν με τον ερχομό της κόρης τους.

«Είναι φασισμός να λες...»

Ο Κώστας Σόμμερ έκανε δηλώσεις το μεσημέρι της Κυριακής 10/4 στο open weekend και μεταξύ άλλων έδωσε απαντήσεις για τον σάλο, που έχει προκληθεί με την νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή, super mammy. Ο ηθοποιός, ο οποίος συμμετέχει στο σίριαλ θέλησε να εκφράσει την δική του προσωπική άποψη, από τη μεριά του συμμετέχοντα.

Υπερβολικά βρίσκει πολλά από τα σχόλια και θεωρεί πως όλα όσα ενόχλησαν πηγάζουν από την ανάγκη του κωμικού να κάνει χιούμορ και κακώς παρεξηγήθηκαν από πολύ μεγάλη μερίδα κόσμου.

«Θεωρώ ότι είναι λίγο φασισμός να λες κόψτε το και γιατί υπάρχει στην τηλεόραση. Ο Μάρκος έχει πολύ μεγάλο following και σημαίνει πως αρέσει σε μεγάλη μερίδα κόσμου. Πήγε και πολύ καλά στα νούμερα τηλεθέασης. Γνωρίζω πολύ κόσμο που δεν τους αρέσει το χιούμορ του Μάρκου.

Δεν μπορείς να πεις όμως κόψτε το να μην υπάρχει. Υπάρχει το τηλεκοντρόλ και πατώ κάτι που να μου αρέσει. Ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα, πέθαναν πρόγονοί μας για να κάνουμε αυτό που θέλουμε » ανέφερε ο Κώστας Σόμμερ.

«Κάποια αστεία ίσως ήταν υπερβολικά, όπως λένε κάποιοι, για κάποιες μειονότητες, το θεωρώ υπερβολή. Το χιούμορ πάντα πηγάζει από τέτοια πιστεύω. Εστιάζεις κάπου και κάνεις χιούμορ. Δεν σημαίνει ότι αυτά τα πιστεύει ο Μάρκος. Στηρίζει πάρα πολύ ομάδες που νιώθει πως τους ενόχλησε το χιούμορ του…

Σαφώς όλοι στηρίζουν το Me Too κι όποιον έχει υποστεί βία… αλλά όταν κάνουμε χιούμορ για κάτι είναι χιούμορ… Μην το φτάσουμε σε άλλα άκρα να φοβόμαστε να μιλήσουμε σε μια γυναίκα γιατί θα θεωρηθεί ότι την παρενοχλούμε σεξουαλικά» πρόσθεσε ο Κώστας Σόμμερ.