Αποκαλύψεις για το διαζύγιο Ασημακοπούλου - Τσιρίλο: Τι συμβαίνει με την επιμέλεια της κόρης τους

Ποιος ο λόγος που γνωστοποίησαν τώρα την διάλυση του γάμου τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκαλύψεις για το διαζύγιο Ασημακοπούλου - Τσιρίλο: Τι συμβαίνει με την επιμέλεια της κόρης τους

Το απόγευμα της Κυριακής 26/6 η Έλενα Ασημακοπούλου μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για κάτι που όλοι είχαμε καταλάβει: για το διαζύγιό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Για την ακρίβεια, η ηθοποιός με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε πως δεν είναι εδώ και καιρό μαζί (δείτε εδώ τι είπε ακριβώς). Το πρωί της Δευτέρας 27/6, όπως καταλαβαίνετε, ο χωρισμός αυτός έπαιξε πρώτο θέμα στις πρωινές εκπομπές με την Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day να περνά σε περαιτέρω αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως αυτή η είδηση δεν ήταν κάτι που τους ξάφνιασε καθώς πρόκειται για ένα γεγονός που τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της το γνώριζαν αλλά προτίμησαν να σεβαστούν την επιθυμία της να το ανακοινώσει η ίδια όταν θα έκρινε ότι είναι το καλύτερο.

Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνέχισε λέγοντας πως το διαζύγιο του ζευγαριού έχει ήδη βγει ενώ την επιμέλεια της κόρης τους η Έλενα Ασημακοπούλου μιας και ο Μπρούνο Τσιρίλο έχει επιστρέψει μόνιμα στην Ιταλία.

Όσο για τον λόγο που η Έλενα Ασημακοπούλου επέλεξε αυτή τη στιγμή για να ανακοινώσει το διαζύγιό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξήγησε πως αυτό έγινε τώρα που η κόρη της έχει τελειώσει τη σχολική χρονιά και δε θα χρειαστεί να απαντά σε αδιάκριτες ερωτήσεις που ενδεχομένως να τη φέρουν σε δύσκολη θέση.

Το love story Ασημακοπούλου - Τσιρίλο

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2007 στη Μύκονο. Το Πάσχα εκείνης της χρονιάς ο Ιταλός «άσσος» του ΠΑΟΚ και η γνωστή καλλονή συναντήθηκαν για πρώτη φορά.

«Το Πάσχα μετά το “Ένας μήνας και κάτι πήγα με τους συναδέλφους μου στη Μύκονο για πρώτη φορά. Την ημέρα του επιταφείου είδα τον Μπρούνο να περνάει από μπροστά μου με μια παρέα και νομίζω τον ερωτεύτηκα. Την επόμενη μέρα βρεθήκαμε ξανά τυχαία σε ένα εστιατόριο. Οι παρέες μας γνωριζόντουσαν και κάποια στιγμή γίναμε ένα. Μιλήσαμε αρκετή ώρα και στο τέλος μου ζήτησε να πάμε για ποτό. Για μένα ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος εκείνος ήθελε απλώς να με γνωρίσει, εγώ πάλι ήξερα πως εκείνος είναι ο άντρας της ζωής μου κι ας ήμουν μόλις 23 ετών. Πιστεύω πολύ στην τύχη και θεώρησα καρμικές όλες αυτές τις συμπτώσεις», είχε αποκαλύψει η γνωστή ηθοποιός στο περιοδικό People.

Οι δυο τους ήρθαν σύντομα πολύ κοντά. Τα Xριστούγεννα του 2007 ο Μπρούνο Τσιρίλο την πήγε στην Ιταλία να γνωρίσει την οικογένειά του και ακολούθησε η πρόταση γάμου. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν πρόλαβε να κάνει τον θρησκευτικό του γάμο, καθώς ήρθε η εγκυμοσύνη της Έλενας.

Το 2010 η κόρη τους Μαρία Ροζάρια ήρθε στη ζωή και τους γέμισε χαμόγελα χαράς. Λίγο πριν από το baby boom, όμως το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο.

Ασημακοπούλου - Τσιρίλο γάμος

Μετά τον ερχομό της κόρης τους και ενώ ο Μπρούνο Τσιρίλο της είχε κάνει άλλες τέσσερις φορές πρόταση γάμου η Έλενα Ασημακοπούλου δέχθηκε να τον παντρευτεί και στην εκκλησία. Η ηθοποιός αρχικά δεν ήθελε να κάνει τον γάμο, καθώς όταν τον οργάνωσαν για πρώτη φορά αναβλήθηκε για άσχημο λόγο.

Το 2018, όμως, το ζευγάρι ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας, κάνοντας παρανυφάκι την κόρη τους.