Μπαμπάς για 4η φορά ο Κώστας Παπαδόπουλος - Γέννησε η σύζυγός του

Η πρώτη φωτογραφία του μωρού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μπαμπάς για 4η φορά ο Κώστας Παπαδόπουλος - Γέννησε η σύζυγός του

Μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του βιώνει ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως έγινε μπαμπάς για τέταρτη φορά.

Η σύζυγός του έφερε πριν λίγες μέρες στον κόσμο ένα υπέροχο κοριτσάκι, το οποίο έρχεται να συμπληρώσει την οικογένειά τους, ενώ η ανακοίνωση της εγκυμοσύνη της είχε γίνει με πολύ τρυφερό τρόπο μέσα από την εκπομπή Πρωινό.

Θυμίζουμε πως ο γνωστός pastry chef έχει ήδη τρία παιδιά στην οικογένειά του, δύο αγόρια και ένα κορίτσι. Με το που ανέβασε τη φωτογραφία στα social media o Κώστας Παπαδόπουλος, οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να του στείλουν τις ευχές τους.

Η φωτογραφία του παιδιού του Κώστα Παπαδόπουλου

Κώστας Παπαδόπουλος τέταρτο παιδί

Ο Κώστας διδάσκει ζαχαροπλαστική σε ιδιωτική σχολή, ενώ είναι μέλος της εθνικής ομάδας γαστρονομίας. Μάλιστα το 2020 στην Ολυμπιάδα Γαστρονομίας κέρδισε τον τίτλο του «Mediterranean Pastry Chef of the year 2020».

Έχει γεννηθεί στη στη Ρωσία, έχει ποντιακές ρίζες και σε ηλικία 5 ετών ήρθε με τους γονείς του στην Ελλάδα.

Έχει ένα ιδιαίτερο πάθος για τον αθλητισμό. Στο παρελθόν ήταν παλαιστής, ενώ χειμώνα-καλοκαίρι κάνει το αγαπημένο του sport, το surf.

«Έχω ακούσει, διάβασα βγαίνοντας, ότι στο δικό μας Survivor κάποιος χαστούκισε έναν συμπαίκτη του, αλλά δεν τον απέβαλλαν γιατί και οι δύο ήταν φαβορί. Ο ένας το πήρε, αν θυμάμαι καλά. Όταν μάλωσε ο Άρης με τον Τάκη στο συμβούλιο, δεν έδιωξαν τον Άρη. Άλλο δεν είδαμε κι άλλο δεν μας έδειξαν», είχε αποκαλύψει ο ίδιος για το Survivor 4.