Διακοπές τρόμου - Διεθνής αστέρας του ποδοσφαίρου έπεσε θύμα ληστών στη Μύκονο

Οι συνταρακτικές αναρτήσεις

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Διακοπές τρόμου - Διεθνής αστέρας του ποδοσφαίρου έπεσε θύμα ληστών στη Μύκονο

Άλλοι χωρίζουν όπως ο Πικέ και άλλοι πάνε διακοπές, όπως ο διεθνής ποδοσφαιριστή Sergio Carrallo και η σύζυγός του Caroline Stanbury, αποφάσισαν να περάσουν τις διακοπές τους στο κοσμοπολίτικό νησί των ανέμων, τη Μύκονο, ωστόσο αυτή η ευχάριστη διαδικασία, για εκείνους είχε τα αντίθετα αποτελέσματα όπως δημοσιοποίησαν οι ίδιοι, μέσω Instagram.

Θύμα ληστών έπεσε ο αστέρας του ποδοσφαίρου Sergio Carrallo

Όπως ο ίδιος κοινοποίησε μέσα από τα stories του στο Instagram όλα κυλούσαν ομαλά, μέχρι τη στιγμή που επέστρεψαν στη βίλα και τα βρήκαν όλα ανάστατα.

«Τρεις ώρες αφού επιστρέψαμε μας είχαν κυριολεκτικά ληστέψει. Αυτό το ταξίδι μετατράπηκε κυριολεκτικά σε εφιάλτη. Ήταν τόσο τρομακτικό που δεν μπορώ να το περιγράψω. Αυτό είναι το πρόβλημα με την κοινωνία και τους ανθρώπους, και γιατί ο κόσμος γίνεται έτσι. Πολύ στεναχωρημένοι που αυτό συνέβη σε εμάς, αλλά ευτυχώς, δόξα τω θεό είμαστε καλά» είπε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του.

Διεθνής αστέρας του ποδοσφαίρου έπεσε θύμα ληστών

Σκάνδαλο με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Σαμουέλ Ετό και τον δικαστικό αγώνα εναντίον του

Προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα ο άλλοτε άσος της Μπαρτσελόνα και της Ίντερ, ο ποδοσφαιριστής Σαμουέλ Ετό καθώς έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας πως είναι ο πατέρας της 22χρονης Ισπανίδας Έρικα Ντο Ροζάριο Νιέβες μετά τη νομική υπόθεση που άνοιξε εναντίον του το 2018 από τη μητέρα της, Αντιλέουσα. Μητέρα και κόρη λοιπόν ξεκίνησαν δικαστικό αγώνα ζητώντας του να καταβάλει την οφειλόμενη διατροφή, κάτι στο οποίο ο ίδιος είναι αντίθετος (δείτε επίσης εδώ ποιος διάσημος ποδοσφαιριστής κατηγορείται για ξυλοδαρμό).

Η μητέρα χρησιμοποίησε τα ΜΜΕ για να φέρει το θέμα στη δημοσιότητα λέγοντας πως ο Ετό δεν στάθηκε ποτέ δίπλα στο παιδί του, ακόμα και όταν η κόρη του χρειάστηκε να κάνει επέμβαση για να της αφαιρεθεί ένα νεφρό.

«Οι γιατροί έπρεπε να γνωρίζουν το ιατρικό ιστορικό των γονέων, για να μάθουν αν υπήρχε ιστορικό», δήλωσε η Ντο Ροζάριο. «Ήταν τρεισήμισι ετών. Επικοινώνησα με έναν κοινό φίλο και μου είπε ότι θα ήταν καλύτερο να μην επιμείνω. Του το έχω πει ήδη και την τελευταία φορά είπε ''δεν με νοιάζει αν πεθάνει η μητέρα και το παιδί, άσε με ήσυχο''. Ήμουν απολύτως συντετριμμένη», συμπλήρωσε η γυναίκα.

Σκάνδαλο με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Σαμουέλ Ετό και δικαστικό αγώνα για τη διατροφή του παιδιού του

«Δεν έχει δώσει ποτέ τίποτα. Στο κορίτσι δεν έχει δοθεί γλειφιτζούρι, το παραμικρό από την ημέρα που γεννήθηκε. Τίποτα απολύτως, ούτε όταν υπήρξε δικαστική απόφαση. Έχει μεγαλώσει χωρίς τον πατέρα της και λυπάται πολύ γιατί δεν της έχει δώσει καν την ευκαιρία να τον γνωρίσει», τόνισε, επίσης, η μητέρα της Έρικα.

Το δικαστήριο έκρινε πως ο Ετό θα πρέπει να πληρώνει 1.400 ευρώ το μήνα ως επίδομα τέκνου, κάτι που ο πρώην ποδοσφαιριστής δεν έχει κάνει ποτέ με αποτέλεσμα το ποσό να φτάνει πλέον τις 40.000 ευρώ.