Στα πιο αδύνατα της - Χαμός με τη φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη στο πλευρό του Βλάση Χολέβα

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στα πιο αδύνατα της - Χαμός με τη φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη στο πλευρό του Βλάση Χολέβα

Η Μαρίνα Πατούλη περνάει υπέροχα και αυτό φαίνεται από τις αναρτήσεις που κάνει στο προφίλ της στο Instagram. Έχοντας στο πλευρό της τον Βλάση Χολέβα άνοιξε το δικό της κατάστημα στη Μύκονο (δείτε εδώ), το οποίο "σκίζει", ενώ έχει αλλάξει οριστικά σελίδα στη ζωή της.

Μεγάλη ωστόσο εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι έχει αδυνατίσει αρκετά και αρκετοί διαδικτυακοί της φίλοι της το έχουν σχολιάσει σε αναρτήσεις της.

Πριν από μερικές ώρες στο προφίλ της στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Βλάση Χολέβα και φορώντας ένα μαύρο στενό φόρεμα, την είδαμε φανερά αδυνατισμενη.

Η φωτογραφία της Πατούλη με τον Χολέβα

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Μαρίνας Πατούλη που λίγοι γνωρίζουν

Μπορεί η Μαρίνα Πατούλη να είναι πάντα ευδιάθετη και χαμογελαστή, ωστόσο περνά κι εκείνη τον δικό της Γολγοθά. Η πρόεδρος της UNESCO πριν από αρκετό καιρό είχε μιλήσει στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου,Έλα, χαμογέλα” και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της.

Η Μαρίνα Πατούλη λοιπόν πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια, ωστόσο το αντιμετωπίζει λαμβάνοντας φυσικά την κατάλληλη και απαιτούμενη φαρμακευτική αγωγή.

«Προσπαθώ να το αντιμετωπίσω γιατί υπάρχει ένα χρόνιο πρόβλημα το οποίο εκδηλώθηκε πέρσι το καλοκαίρι και αφορά καρδιακή ανεπάρκεια. Είμαι σε αυστηρή επιτήρηση από τον θεράποντα ιατρό μου. Έκανα εισαγωγή χθες, έπρεπε να παραμείνω αλλά λόγω του ότι ήταν το παιδί μόνο του στο σπίτι αποφάσισα με ατομική ευθύνη να επιστρέψω. Παίρνω την φαρμακευτική μου αγωγή, έχω κάποια άσχημα συμπτώματα, πιστεύω ότι θα το αντιμετωπίσω», είχε πει χαρακτηριστικά.