Εκτός πλατό «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» η Μπέτυ Μαγγίρα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εκτός πλατό «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» η Μπέτυ Μαγγίρα

Με διαφορετικό τρόπο ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (27/6) η εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα καθώς η Μπέτυ Μαγγίρα απουσίαζε από το πλατό, ενώ συνδέθηκε με τους συνεργάτες της μέσω Skype.

Τη θέση της πήρε ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος μάλιστα εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής με την χαρακτηριστική είσοδο της παρουσιάστριας, φορώντας ένα ζευγάρι γόβες.

Γιατί απουσίαζε από το Ποιος είναι Πρωινιάτικα η Μπέτυ Μαγγίρα

«Μετά από δύο χρόνια επιτέλους κόλλησε και η Μπέτυ κορωνοϊό», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μακαλιάς, ενώ στη συνέχεια, η Μπέτυ Μαγγίρα εξήγησε: «Σήμερα το πρωί βγήκα θετική. Την είχα γλιτώσει δύο χρόνια αλλά ήρθε και η σειρά μου να πληρώσω το τίμημα. Είμαι καλά».

Το ξέσπασμα που είχε πριν από λίγες μέρες στην εκπομπή

Καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 21/6 ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος. Σε μια συζήτηση λοιπόν που είχε με την Μπέττυ Μαγγίρα για τον χρόνο που περνάει και το γήρας, είδαμε κι από τους δύο αρκετές εξομολογήσεις.

«Όχι, καθόλου δεν μου αρέσει που μεγαλώνω. Γιατί να μου αρέσει; Πλησιάζω πιο πολύ προς την άλλη μεριά. Το τέλος με φοβίζει. Φυσικά και το σκέφτομαι», είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

«Ούτε εμένα μου αρέσει καθόλου να μεγαλώνω και μάλιστα το έχω πει πολλές φορές, ότι όσοι λένε «εμένα μου αρέσουν οι ρυτίδες», θεωρώ ότι λένε ψέματα», είπε από την πλευρά της παρουσιάστρια, η οποία ξέσπασε στο μεταξύ και κατά του Light.