«Δεν ξέρεις τι έχω ζήσει εγώ» - Η Μπέττυ Μαγγίρα ξεσπά κατά του Light

«Εγώ μεγάλωσα στην Ξάνθη, σε μια γειτονιά...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν ξέρεις τι έχω ζήσει εγώ» - Η Μπέττυ Μαγγίρα ξεσπά κατά του Light

Το πρωί της Πέμπτης 16/6 η Μπέτυ Μαγγίρα αποφάσισε να μιλήσει για όλα συμβαίνουν στον χώρο τις τραπ μουσικής, αφορμώμενη από τις δηλώσεις του Light, που στήριζε τον Tranno σε όλα όσα έχουν συμβεί με την οπλοκατοχή και έστησε στον τοίχο τους παρουσιαστές (δείτε εδώ τις δηλώσεις του Light).

Μάλιστα η παρουσιάστρια τόνισε πως εκείνοι φέρουν ευθύνη για όσα γράφονται στα τραγούδια τους και πως δεν μπορούν έτσι απλά κανονικοποιούν την εγκληματικότητα. Ενώ μίλησε και για το πόσο δύσκολο είναι η σωστή ανατροφή των παιδιών, που εκείνος διαλύει.

Η Μπέτυ Μαγγίρα ρίχνει τα πυρά της προς τον Light

«Δεν μπορείς να ξέρεις τι έχω περάσει για να είμαι εδώ σήμερα. Εγώ μεγάλωσα στην Ξάνθη σε μια γειτονιά στον δρόμο, που ευτυχώς όταν ήμουν παιδί δεν υπήρχαν αυτά τότε. Το ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή δεν σημαίνει, ότι φέρεις ευθύνη εσύ, αλλά δεν σημαίνει, όταν αποτελείς πρότυπο δεν σε βαραίνει μια ευθύνη, στο ότι όταν αυτό το δείχνεις προς τα έξω ως κάτι δελεαστικό μέσα από τα τραγούδια σου, τα παιδιά να το βλέπουν ως κάτι ωραίο, ενώ δεν είναι», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Και συνέχισε: «Θα έπρεπε από τη στιγμή που το έχεις ζήσει και λυπάμαι για αυτό, να μην παροτρύνεις να το ζήσουν και οι άλλοι. Αυτό θα έπρεπε να σε κάνει πιο alert, στο να μην ζούνε τα παιδιά πλέον τέτοια πράγματα. Ξέρω τι συμβαίνει εκεί έξω, δεν ζω σε παλάτι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θέλω να το ζήσουν τα παιδιά μου».

«Σίγουρα δεν σε βαραίνει η ευθύνη της ανατροφής των δικών μου των παιδιών, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις πόσο χρόνο καταναλώνω για τα παιδιά μου για να τα αναθρέψω σωστά», κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Το ξέσπασμα του Δημήτρη Μακαλιά για τον Tranno

Η είδηση ότι ο τράπερ Trannos συνελήφθη για οπλοκατοχή κυκλοφόρησε μέσα στο διαδίκτυο σε πολύ λίγα λεπτά, αυτό όμως δεν εμπόδισε τον γνωστό μουσικό να προχωρήσει σε ακραίες δηλώσεις, μόλις λίγα 24ωρα μετά τη σύλληψή του (δείτε εδώ τις δηλώσεις του).

Τις δηλώσεις του αυτές άκουσε και δεν άντεξε ο Δημήτρης Μακαλιάς, ο οποίος το πρωί της Τετάρτης 15/6 ξέσπασε στον αέρα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

«Δεν καταλαβαίνω τι εννοούν και δεν έχουμε βγει από τα ρούχα μας αυτή τη στιγμή με αυτές τις δηλώσεις; Σέβομαι αυτή τη μορφή τέχνης και τον στίχο, αλλά δεν μπορείς αυτό να πρεσβεύεις στη ζωή σου. Είναι σε άλλη πραγματικότητα. Δεν μπορείς να βγαίνεις στην τηλεόραση και να λες “είχα ένα όπλο, δεν σκότωσα κανέναν”. Σώπα καλέ!

Σαν μορφή τέχνης να υπάρχει, αλλά όχι παραβατικότητα. Δεν μπορούμε να μιλάμε για ένα όπλο που έχεις κάποιος παράνομα πάνω του και να λέει “ε, ναι, και τι έγινε; Πήρα μια ποινή, τα ξέρει ο δικηγόρος μου, εμείς θα έχουμε όπλα γιατί έτσι είμαστε”. Δεν μπορείς να μιλάς για την παραβατικότητα έτσι. Δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να τους μιλήσει και να δει τι παραβατικά πράγματα κάνουν;

«Είναι σοκαριστικό να μιλάμε ότι η παραβατικότητα είναι κανονικότητα, αυτό είναι το αδιανόητο. Το πώς θα το διαχειριστεί κάθε γονιός είναι δικό του θέμα. Κι εγώ, το παιδί μου όταν παίζει και κρατάει ένα όπλο του εξηγώ ότι είναι ένα παιχνίδι και δεν θα γίνει αυτό με ένα κανονικό όπλο.

Εδώ, οι άνθρωποι πρεσβεύουν ότι όχι, θα γίνει με ένα κανονικό όπλο γιατί αυτή είναι η δική μου φάση, να έχω ένα όπλο πάνω μου. Αυτές οι δηλώσεις πρέπει να κρίνονται από τη δικαιοσύνη, δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες αναρχία, παραβατικότητα είναι φυσιολογικό, κάντε το, έτσι είμαστε εμείς στις γειτονιές μας», τόνισε κλείνοντας ο Δημήτρης Μακαλιάς.