Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποζάρει με καυτό πορτοκαλί μπικίνι και αναστατώνει τα Κουφονήσια

Δείτε τη φωτογραφία του καλλίγραμμου μοντέλου

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποζάρει με καυτό πορτοκαλί μπικίνι και αναστατώνει τα Κουφονήσια

Το καλοκαίρι πλέον έχει μπει για τα καλά και έτσι όλοι φροντίζουν να οργανώσουν τις διακοπές τους, αν δεν έχουν ήδη φύγει, ώστε να γεμίσουν μπαταρίες και να δροσιστούν από τις υψηλές θερμοκρασίες της πρωτεύουσας. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε για προορισμό τα Κουφονήσια, το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων με τα καταγάλανα νερά και από εκεί μας χάρισε μια φοβερή φωτογραφία με το πορτοκαλί μπικίνι της, που αναδεικνύει τις τέλειες αναλογίες της.

Το μοντέλο άλλωστε έχει κάθε λόγο να είναι χαλαρή και να απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με την παρέα της και τον νέο της σύντροφο, αφού από ότι φαίνεται τόσο η ίδια, όσο και η Έλενα Χριστοπούλου εξασφάλισαν το επαγγελματικό τους μέλλον για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και πιθανά θα της δούμε και σε συνεργασία. Για να αντέξουν λοιπόν, χρειάζονται φυσικά οι στιγμές χαλάρωσης και ξενοιασίας που περνούν στο όμορφο νησί.

Η φωτογραφία της Παπαγεωργίου με μπικίνι που έριξε το Instagram

To μοντέλο και παρουσιάστρια λοιπόν φόρεσε το εντυπωσιακό της μπικίνι, βρήκε το ιδανικό spot στη χρυσαφένια παραλία και τράβηξε μια φωτογραφία που αναδεικνύει πλήρως τις τέλειες αναλογίες της.

Η Παπαγεωργίου σε παραλία στα Κουφονήσια

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τις διακοπές της: Πανύψηλος μελαχρινός ο νέος συνοδός της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

«Ποιος είναι αυτός ο αψηλός, ποιος είναι αυτός ο τύπος», τραγουδούσαν όσοι συνάντησαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην παραλία την περασμένη εβδομάδα. Κι αυτό γιατί ο άντρας που τη συνόδευε ήταν και... αψηλός, πέραν του 1.90μ., σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και έδειχνε να έχει ιδιαίτερη οικειότητα μαζί της. Τόσο που δεν άργησαν να έρθουν οι ψίθυροι πως το γοητευτικό μοντέλο έκανε το επόμενο βήμα στην προσωπική τoυ ζωή (δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ), μετά τον χωρισμό της με τον Snik, που κι εκείνος φαίνεται να έχει βρει εκ νέου την ευτυχία σε άλλη αγκαλιά.

Ο φακός τού YOU τη συνάντησε κατ' αποκλειστικότητα στα Κουφονήσια, πριν από λίγες μέρες, όπου βρισκόταν με μεγάλη παρέα: Ανάμεσά τους η «μάματζερ» Έλενα Χριστοπούλου, με τον σύντροφό της Τόλη Κότση, η Βασιλική Ρούσσου, η Κλέλια Ανδριολάτου (δείτε εδώ την γυμνόστηθη φωτογραφία που ανέβασε) και η Βάσια Κωσταρά. Η Ηλιάνα έδειχνε στα καλύτερά της και μόνο τυχαίο δεν ήταν τελικά πως τράβηξε άκρως σέξι στιγμιότυπα από εκεί. Έφταιγε ο... φωτογράφος;

Τις τελευταίες μέρες όλο και πληθαίνουν οι ψίθυροι πως είναι ερωτευμένη πάντως, με την ίδια να κρατά κλειστά τα χαρτιά της. Και σύμφωνα με πληροφορίες, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του φακού, περιόρισε τις κινήσεις της και τις ενδείξεις τρυφερότητας στον άντρα που τη συνόδευε. Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν ισχύει κάτι περισσότερο ή αν πρόκειται απλά για έναν κοντινό της φίλο...

Παπαγεωργιου γκόμενος

Παπαγεωργιου γκόμενος μετά τον Snik