Πέμπτη, 08 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

«Θύμωσε, δεν με άφησε να...» - Η Μοσχάκη ξεσπά για όσα πέρασε σε συνεργασία με τον Φιλιππίδη

«Όταν βγήκαν στο φως οι καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αρρώστησα!»

«Θύμωσε, δεν με άφησε να...» - Η Μοσχάκη ξεσπά για όσα πέρασε σε συνεργασία με τον Φιλιππίδη
News 27.06.2022 10:57
Από Πέννυ Μαστοράκου

Το μεσημέρι της Κυριακής 26/6 στην εκπομπή «Open Weekend» έδωσε συνέντευξη η Ευτυχία Μοσχάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το κίνημα metoo, και για τον Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στη σειρά «Το κλειδί» και βίωσε μία πολύ άσχημη εμπειρία μαζί του με την συμπεριφορά του, για την οποία μιλούν σχεδόν όλοι οι ηθοποιοί που αναφέρονται στο όνομά του.

Οι αποκαλυπτικές δηλώσεις της Ευτυχίας Μοσχάκη

«Είμαι με την πλευρά των κοριτσιών, θέλει δύναμη και σθένος για να κάνεις αυτές τις καταγγελίες. Όταν βγήκαν στο φως οι καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αρρώστησα. Έβγαλα έρπη ζωστήρα και έμεινα ενάμιση μήνα στο κρεβάτι με φοβερούς πόνους. Δεν έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες, αλλά δεν περίμενα ότι θα είναι σε τέτοιο βαθμό», είπε αρχικά η Ευτυχία Μοσχάκη.

Η Ευτυχία Μοσχάκη είπε στη συνέχεια: «Οι γιοι μου έχουν μεγαλώσει μαζί με τον Δημήτρη, τον γιο του Πέτρου. Μετά τις αποκαλύψεις, έπαθαν σοκ. Τα χρόνια της γνωριμίας μας με τον Πέτρο ήταν ευτυχισμένα, η Ελπίδα Νίνου έγινε φίλη μου. Όταν η Ελπίδα Νίνου άρχισε να μαθαίνει κάποια πράγματα για τον Πέτρο, κλείστηκε στον εαυτό της με αποτέλεσμα να διακόψουμε τις σχέσεις μας».

«Στη σειρά “Το κλειδί” πήγα πολύ χαρούμενη, αλλά στα γυρίσματα είδα έναν άλλον άνθρωπο. Με πρόσβαλε μπροστά στο συνεργείο και δεν με άφησε να κάνω μία άλλη δουλειά. Θύμωσε πάρα πολύ και μου είχε πει ότι θα με βγάλει από “Το κλειδί”, έκλαψα πάρα πολύ».

«Επειδή ήμουν φίλη με την Ελπίδα δεν με ήθελε στα γυρίσματα για να μην βλέπω τι γίνεται. Πονάω πάρα πολύ, βλέπω την οικογένειά του να σέρνεται. Το ένα κορίτσι που έκανε καταγγελία το ξέρω πολύ καλά. Νιώθω την ανάγκη να παρευρεθώ στο δικαστήριο για τα κορίτσια, αλλά δεν ξέρω αν θα το αντέξω».

''Μου είπε ότι έχει σβήσει το τηλέφωνο μου...''

Ο Βασίλης Θωμόπουλος,ο οποίος σκηνοθέτησε τη σειρά «50 – 50», πήγε στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη για να στηρίξει τα φερόμενα ως θύματα. Ο σκηνοθέτης μίλησε στo Πρωινό για τη συνεργασία τους με τον ηθοποιό αλλά και για τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη. Όπως περιέγραψε οι σχέσεις τους τόσο με τον ίδιο όσο και με την οικογένειά του δεν είναι οι καλύτερες, αφού έχουν μεσολαβήσει διάφορα περιστατικά από τότε που ο ηθοποιός βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες.

Τις τελευταίες μέρες καταιγιστικές είναι οι δηλώσεις ηθοποιών και πρώην συναδέλφων του αναφορικά με τον Φιλιππίδη, καθώς υπάρχουν τόσο αυτοί που πέφτουν από τα σύννεφα με τις αποκαλύψεις όσο και αυτοί που έχουν να διηγηθούν και από ένα περιστατικό.

«Ήταν πραγματικός στρατιώτης στη συνεργασία μας ο Πέτρος Φιλιππίδης. Του ζήταγες ένα και έκανε δέκα. Ήταν πολύ δοτικός και φιλότιμος. Από ότι έχω ακούσει και από άλλους συναδέλφους είναι και εξαιρετικός σκηνοθέτης και στο καλλιτεχνικό κομμάτι όλοι έχουν ενδιαφέρον να δουλέψουν μαζί του. Όλοι έχουμε δύσκολες στιγμές στις συνεργασίες μας και ο Φιλιππίδης είναι ένας έντονος άνθρωπος.

Νομίζω κανείς δεν ήξερε τον όγκο των περιστατικών για τα οποία κατηγορείται, γιατί αυτά γίνονται σε κλειστά δωμάτια. Όταν είδα την πρώτη φωτογραφία με το βλέμμα του μετά τις καταγγελίες σε βάρος του στεναχωρήθηκα πολύ. Αυτό όμως δε ζυγίζεται σε σχέση με την ταλαιπωρία των γυναικών που τον κατήγγειλαν, αν όντως έχουν βιώσει όλα αυτά που λένε. Έχω μιλήσει με τα θύματα, αλλά δεν έχουμε μιλήσει για τα περιστατικά».

Και συνέχισε:

«Στο δικαστήριο είδα τη γυναίκα και το γιό του Φιλιππίδη από μακριά, αλλά δεν μιλήσαμε. Δεν έχω καμιά σχέση με την οικογένεια του και οι σχέσεις μου με τον Πέτρο δεν είναι καλές. Είχαμε κάποιες διαφορές οι οποίες ήταν εξαιρετικά σκληρές. Την τελευταία φορά που συναντήθηκα μαζί του, μου είπε ότι έχει σβήσει το τηλέφωνο μου».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Καλό είναι να μη λέμε πάρα πολλά...» - Σοκάρει ο Λευτέρης Ελευθερίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Ο Σιμαρδάνης από τον Φιλιππίδη και τη σύζυγό του...» - "Καταπέλτης" ο Γιώργος Ψάλτου με τις αποκαλύψεις του

Share