Απομονωμένος από το νησί - Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαγαζί του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην Αλόννησο

Οι κάτοικοι του έχουν γυρίσει την πλάτη τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απομονωμένος από το νησί - Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαγαζί του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην Αλόννησο

Λίγοι μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που έγινε γνωστή η ιστορία του Στάθη Παναγιωτόπουλου, για τη διαρροή του ροζ βίντεο της πρώην συντρόφου του. Σήμερα, ο παρουσιαστής βρίσκεται στην Αλόννησο, εκεί όπου έχει ανοίξει το μαγαζί του.

Το πρωί της Δευτέρας (27/6), η εκπομπή Super Κατερίνα έφερε στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται ο παρουσιαστής έξω από το μαγαζί του για πρώτη φορά.

Όπως έγινε γνωστό, οι κάτοικοι του νησιού του έχουν γυρίσει εντελώς την πλάτη, ενώ οι μόνοι που επισκέπτονται το μαγαζί είναι κάποιοι τουρίστες οι οποίοι δεν γνωρίζουν τι έχει συμβεί.

Στιγμιότυπα από το μαγαζί του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην Αλόννησο

Εξοργισμένο το νησί με τον Παναγιωτόπουλο

Όπως έχει γίνει καιρό γνωστό η τοπική κοινωνία της Αλοννήσου έχει γυρίσει την πλάτη στον Στάθη Παναγιωτόπουλο μετά την πολύκροτη υπόθεση και την εμπλοκή του με τα revenge porn video με τα οποία εκβίαζε την πρώην σύντροφό του. Ο παρουσιαστής εμφανίστηκε στην Αλόννησο το Πάσχα μαζί με τη σύζυγο με τη μητέρα του θεωρώντας ότι θα βρει ηρεμία στο νησί όπου διατηρεί επιχείρηση μπαρ τα τελευταία χρόνια.

Η εμφάνιση του αυτή, όπως και πιθανές μελλοντικές εμφανίσεις του, μόνο χαρά δεν προξένησαν στους κατοίκους της Αλοννήσου, αφού και στις 16/6, κάτοικος του νησιού και κοντινό πρόσωπο των ιδιοκτητών του μπαρ που νοικιάζει παραχώρησε δηλώσεις σε πρωινή εκπομπή στις οποίες έδωσε και λεπτομέρειες για το συμβόλαιο του μαγαζιού αλλά και μετέφερε το κλίμα που επικρατεί προς το πρόσωπό του, διαμηνύοντάς του να μην πατήσει στο νησί, γιατί δεν θέλουν να τον βλέπουν.

Και σα να μην έφτανε η προχθεσινή δήλωση της κατοίκου, αυτή τη φορά ,όπως τόνισε η δημοσιογράφος Εύη Ράπτη στην εκπομπή «Τι λες τώρα!», η τοπική κοινωνία του νησιού ήταν ξεκάθαρη απέναντί του, δηλώνοντας πως είναι ανεπιθύμητος. Μάλιστα, στο νησί τοιχοκολλήθηκαν αφίσες με συνθήματα που τον καλούσαν να φύγει από την Αλόννησο.