Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισε η Super Κική - «Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε κάνει...»

Όλα όσα ανέφερε ο Αλεξάνδρου

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που χώρισε η Super Κική - «Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε κάνει...»

Μόλις λίγες μέρες πέρασαν από τότε που η Super Κική αποκάλυψε ότι σε λίγους μήνες πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, κάνοντας γνωστό πως πρόκειται να το μεγαλώσει μόνη της μιας και με τον άνθρωπο που ήταν ζευγάρι χώρισαν.

Μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Δευτέρας 27/6, ο φίλος της Δημήτρης Αλεξάνδρου , αναφέρθηκε στο γεγονός και αποκάλυψε το παρασκήνιο του χωρισμού της.

Όσα δήλωσε ο Αλεξάνδρου για τον χωρισμό της Super Κικής

«Με το παιδί αυτό η Super Κική ήταν από τότε που ήταν στο J2US. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος τότε είχε κάνει ένα ατόπημα, είχε απιστήσει. Η Super Κική τον συγχώρεσε γιατί ήταν ερωτευμένη. Στα εγκαίνια της Ιωάννας μάλιστα της είχα σχολιάσει και την κοινή φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει και μου είχε πει ότι είναι πολύ καλά μαζί.

Στην επιστροφή στο αεροπλάνο μου είπε ότι είναι έγκυος. Όλο αυτό έγινε μια εβδομάδα πριν. Ο πρώην σύντροφός της αποφάσισε ότι δε θα ήθελε να κρατήσουν το παιδί και από τη στιγμή που η Super Κική είχε άλλη άποψη, αποφάσισε να απομακρυνθεί. Το παιδί μπορεί να φρίκαρε» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

«Εσύ με ταρακούνησες» - Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της

Την Παρασκευή 24/6 το απόγευμα με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Super Κική ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως περιμένει παιδάκι. Το μήνυμά της φαίνεται πως χαροποίησε όλους τους φίλους της και οι ευχές δε σταμάτησαν να πέφτουν βροχή. Μάλιστα, αποκάλυψε ήδη και ποιοι θα είναι οι νονοί.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Ιωάννα Τούνη η οποία έγραψε ένα γλυκό «Σ’ αγαπώ» με την Super Κική να της απαντά δημόσια στο Instagram: «Εσύ με ταρακούνησες» και να προσθέτει ένα emoticon με καρδιά.

Τούνη Super Κική