Παππάς- Μπεζάν: Φουλ ερωτευμένοι, ποζάρουν στα γενέθλια της πεθεράς Χριστίνας

Δείτε τις φωτογραφίες από το πάρτυ

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Παππάς- Μπεζάν: Φουλ ερωτευμένοι, ποζάρουν στα γενέθλια της πεθεράς Χριστίνας

Το αγαπημένο ζευγάρι Δημήτρης Παππάς και Άννα Μπεζάν βρέθηκαν για διακοπές στη Μύκονο και εκεί φωτογραφήθηκαν με γνωστούς και φίλους στα γενέθλια της μητέρας του, Χριστίνας Παππά, που γιόρτασε τα 53α γενέθλιά της στο «Azul Condesa». Το ζευγάρι είναι full in love και δεν το κρύβει, ενώ περιμένουν πως και πως τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού σε λίγο καιρό. Η κόρη τους μάλιστα θα πάρει το όνομα της πεθεράς, δηλαδή Χριστίνα!

Η ηθοποιός και ο γνωστός επιχειρηματίας αυτό το διάστημα βρίσκονται στο νησί των ανέμων, συνδυάζοντας διακοπές και δουλειά, αφού ο Δημήτρης Παππάς έχει τις δικές του επιχειρήσεις στο νησί. Μάλιστα η Άννα Μπεζάν πριν από δύο μήνες μας αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής του «Happy Day», πότε θα γίνει ο πολιτικός γάμος, παρ΄ότι ο καλός της δεν της έχει κάνει επίσημη πρόταση.

Οι φωτογραφίες των Μπεζάν - Παππά από τα γενέθλια της Χριστίνας Παππά

Η Άννα Μπεζάν και ο Δημήτρης Παππάς αγκαλιά στη Μύκονο

Η Χριστίνα Παππά με τη νύφη της Άννα Μπεζάν

Μπεζάν - Παππάς και Χριστίνα Παππά στα γενέθλιά της

«Στην αρχή τους είπα...» - Η πρώτη αντίδραση της Χριστίνας Παππά όταν έμαθε πως θα γίνει γιαγιά

Καλεσμένη στην εκπομπή Love It, είχε βρεθεί το μεσημέρι της Τρίτης (21/6) η Χριστίνα Παππά. Η ηθοποιός που βιώνει μια δύσκολη περίοδο μίλησε μεταξύ άλλων και για το εγγονάκι της που θα έρθει σε λίγους μήνες στον κόσμο ενώ αποκάλυψε και τα πρώτα της συναισθήματα όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη.

«Θα είμαι και αυστηρή και φιλική με το εγγόνι μου. Χαίρομαι. Είναι η μεγαλύτερη χαρά της ζωής. Μόλις γεννηθεί θα μου δώσει μεγάλη χαρά. Εγώ έχω ζήσει τη ζωή μου, είμαι πολύ χορτασμένη γυναίκα, έχω δει πράγματα και προσέχω αυτά τα πράγματα να μην συμβούν. στα δικά μου τα παιδιά. Στην ανιψιά μου και στο εγγόνι μου που θα έρθει.

Εντάξει το πώς έγινε για εμένα ήταν σοκ στην αρχή, γιατί ήταν κάτι πολύ γρήγορο. Επειδή θέλεις το παιδί σου να είναι καλά, βέβαια θα μου πεις καμία σχέση, άλλοι είναι χρόνια και χωρίζουνε, στην αρχή τους είπα σκεφτείτε το. Αλλά επειδή αυτή ήταν η απόφασή τους και ο Δημήτρης ήταν κάθετος, δεν μου έμενε παρά να δώσω την ευχή μου. Ο Δημήτρης είναι ένα πολύ συναισθηματικό και δοτικό παιδί. Έχει φτάσει 36χρονών κάποια στιγμή θα γινόταν», είπε χαρακτηριστικά η η Χριστίνα Παππά.