«Είχε γραφτεί ότι το κάνω τζάμπα γιατί είμαι τηλεπρεζάκι!» - Το σχόλιο τηλεκριτικού που έκανε έξαλλη τη Συνατσάκη

Η αποκάλυψή της στην κάμερα του Happy Day

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Είχε γραφτεί ότι το κάνω τζάμπα γιατί είμαι τηλεπρεζάκι!» - Το σχόλιο τηλεκριτικού που έκανε έξαλλη τη Συνατσάκη

Με αφορμή την πρεμιέρα του «Mama Mia», στην οποία και βρέθηκε, οι τηλεοπτικές κάμερες πέτυχαν την Μαίρη Συνατσάκη (δείτε εδώ το ξέσπασμά της για το σκηνικό στα Mad), η οποία με αφοπλιστική ειλικρίνεια και αρκετό χιούμορ παραχώρησε δηλώσεις, στις οποίες αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα αλλά και λόγια που την έχουν ενοχλήσει γενικότερα.

Έτσι λοιπόν οι δηλώσεις της προβλήθηκαν την Δευτέρα 27/6 μέσα από την εκπομπή του «Happy Day», και όσα λέει πρόκειται να συζητηθούν ιδιαίτερα...

Οι αποκαλύψεις της Μαίρης Συνατσάκη για όσα την ενόχλησαν

Αναφορικά με τις κριτικές που έχουν γραφτεί και την έχουν ενοχλήσει, δήλωσε πως υπήρξε μια δήλωση, την περίοδο που παρουσίαζε το MasterChef, η οποία δεν της άρεσε καθόλου.

«Είχε γραφτεί κάτι πιο παλιά, που με είχε ενοχλήσει. Όταν παρουσίαζα το MasterChef, είχε γράψει ένας τηλεκριτικός ότι το κάνω τζάμπα, γιατί είμαι τηλεπρεζάκι. Με είχε ενοχλήσει, γιατί ήταν μια δουλειά που αρκετά άτομα είχαμε μείνει απλήρωτοι και μπήκαμε σε μία διαδικασία δικαστηρίων για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τα χρήματά μας. Κι ενώ τα διεκδικούσαμε, κάποιος έγραφε ότι το κάνω τζάμπα, απλά και μόνο για να βρίσκομαι εκεί», είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Αχώριστοι Συνατσάκη - Στρατής: Παρούσα μέχρι και στις πρόβες του

Η σχέση της με τον Ίαν Στρατή, καλά κρατεί και έτσι το ζευγάρι φαίνεται αχώριστο, παρ'ότι αποφεύγει τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις και δηλώσεις. Αυτή τη φορά η Συνατσάκη βρέθηκε στις πρόβες του «Mama Mia» του γνωστού musical, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο καλός της και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Μάλιστα η ίδια δημοσίευσε και κάποια στιγμιότυπα από τις πρόβες των ηθοποιών.

Παρ΄ότι είναι 18 μήνες μαζί την πρώτη κοινή τους ανάρτηση την έκαναν πριν από περίπου ένα δίμηνο, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό του Ίαν στο Instagram, στο οποίο ο ίδιος τραγουδάει και έχει στο πλευρό του τη Συνατσάκη. Το ζευγάρι φαινόταν full in love και μάλιστα έχει γίνει γνωστό πως το τελευταίο εξάμηνο κατοικούν και κάτω από την ίδια στέγη.

Όπως θα δούμε βέβαια, στα βίντεο που δημοσίευσε η Μαίρη Συνατσάκη απέφυγε να δείξει τον αγαπημένο της Ίαν Στρατή και περιορίστηκε μόνο στην κολλητή της Ντορέττα Παπαδημητρίου και τις Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Νάντια Κοντογιώργη.